Crear Campaña Facebook-annoncer med remarketing CPC $ 0,01 - Retargeting Avanzado

Jeg laver en masse ting for at give et af mine projekter (hovedapp) et stort indledende skub, som jeg skal bygge et par små Facebook-apps til, som vil hjælpe med at promovere de vigtigste apps. Trafik fra disse apps skal spores individuelt.

Min hovedapp vil blive sendt på væggene, når brugeren skal underrettes. Trafik fra disse stillinger skal spores.

Trafik fra e-mails sendt af hovedappen skal spores, som forskellige typer e-mails.

Jeg har brug for at spore alle disse og muligvis et par flere, men jeg skal være sikker på, at jeg bygger mine webadresser til kampagnen korrekt, da jeg ikke får en ny chance for at rette det.

Ret mig, hvor jeg tager fejl:

Campaign Name: Launch Campaign Medium: Email Campaign Source: Type1 or Type2 (I can break it down for different types of email, right?) 

Til apps:

Campaign Name: Launch Campaign Medium: Apps Campaign Source: App1 or App2 (I can break it down here for different apps, right?) 

Hvad hvis jeg vil spore to forskellige links i en enkelt e-mail eller en enkelt app? Enhver måde at spore dem individuelt på, men stadig holde op med at spore dem som en, fordi sporing af dem som en giver mere mening for mig.

Kampagneudtryk og kampagneindhold er irrelevant i mit tilfælde, eller kan / skal jeg bruge dem til noget?

Og jeg vil også spore trafik fra forskellige apps. Skal jeg gøre mere?

Fortæl mig, hvis mit scenario ikke var klart nok, og jeg skal forklare mere.

Generelt kan du bruge de fem kampagnevariabler, der er tilgængelige for dig, hvad du vil.

Men den måde, du brugte de tre hovedvariabler på i dine eksempler, er fint og følger Googles råd. Det er din lanceringskampagne, så det er en passende værdi for Kampagnenavn, Kampagnemediet er typen af ​​kilde, og Kampagnekilde formodes at være den faktiske kilde. Det er fint.

Hvis du har brug for at spore yderligere oplysninger, skal de to resterende variabler bruges til. Hvis du har to forskellige links i din e-mail, vil jeg foreslå at bruge kampagneindholdet til disse oplysninger. Det er normalt beregnet til at spore to kampagneelementer, der kun adskiller sig efter deres indhold (f.eks. Blå knap vs. rød knap i en displayannonce), så det er med rimelighed egnet til din sag.

Sørg for at bruge de samme værdier hver gang (det er store og små bogstaver), ellers er dine data i Analytics rodet.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?