Del 2: Resultater fra optimering af hjemmesiden SEO til Google - Training Workshop for Directory Software

Jeg ønsker, at mit websted skal gå op i SEO. Jeg har givet det cirka 40 c licks hver dag. Ved du, om Google straffer for det?

  • Du spilder bare din tid. Klikfrekvens er muligvis slet ikke en placeringsfaktor, og hvis den er en, er den ikke stærk: Er klikfrekvensen fra søgeresultaterne en vigtig placeringsfaktor for Google?
  • Jeg har aldrig hørt, at nogen blev straffet ved at klikke på hans / hendes eget link. Jeg spekulerer på, hvorfor nogen alligevel ville gøre dette? Vil du forbedre CTR? CTR er kun en af ​​mange placeringsfaktorer. Jeg tvivler på, at du vil se positive resultater. Det er spild af tid ...

Bare fordi nogen klikker på et link, betyder det ikke, at Google synes, det er et godt link. Der er hundredvis af andre faktorer.

For det første er Google fuldt ud opmærksom på de hundredvis af spil, som webstedsejere bruger til at forsøge at øge deres placering. Jeg er sikker på, at Google endda har redegjort for scripting-programmer, der besøger dit websted fra flere IP-adresser og navigerer til dit websted. Og lige så opmærksom på negative SEO-angreb ved hjælp af lignende metode (selvom det efter min erfaring er deres algoritme ikke perfekt til at opdage disse).

Spørgsmål, som vi mener, Googles algoritme stiller

Men her er nogle andre spørgsmål, som Googles algoritme sandsynligvis bruger, når en bruger klikker på dit websted.

Opholder brugeren sig i nogen tid på webstedet, eller klikker de straks tilbage (hvilket antyder, at siden ikke svarede på brugerens forespørgsel)?

Besøger brugeren andre sider på webstedet (antyder, at brugeren i det mindste fandt noget af indholdet interessant)?

Går brugeren tilbage til Google og klikker på andre sider med SERP'erne (antyder at de foregående sider ikke besvarede brugerens spørgsmål)?

Går brugeren tilbage til Google og stiller forespørgslen igen, men på en anden måde (antyder, at de besøgte sider besvarede et andet spørgsmål end hvad brugeren ledte efter)?

Øger eller sårer det at klikke på mit eget websted min placering?

Endelig kender Google din IP-adresse, medmindre du bruger en VPN (og de genkender sandsynligvis, at det er en VPN). De kender din IP-adresse fra din logning på gMail, Google Search Console, Analytics. Som sådan ser flere besøg om dagen, især fra samme IP, sandsynligvis bare ud til at ejeren besøger deres websted og sandsynligvis ignoreres.

En bedre måde at forbedre din Google-placering på

Personligt ville jeg bruge min tid på at udvikle godt indhold, der besvarer brugernes spørgsmål i stedet for at prøve at spille spil med søgemaskiner.

Brug i stedet tid på at læse nogle af de gode input til spørgsmål, som folk stiller igen og igen her. Du kan finde disse på https://webmasters.stackexchange.com/questions.

  • Jeg har allerede godt indhold, men hvordan skal brugerne besøge min side, hvis den findes på side 7 i google-resultater?
  • @dostoyevski, giv det tid. Det tager flere måneder at opnå placering på SERP'erne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger