Sådan oprettes et websted - gratis og under 7 minutter

Jeg er nødt til at samle artikler fra flere kategorier i det enkelte blogfeed (forsiden og det vigtigste RSS-feed).

For eksempel har jeg brug for denne struktur ...

Section 1 Category 1.1 Article 1.1.1 (20 apr 2011) Article 1.1.2 (10 apr 2011) Category 1.2 Article 1.2.1 (15 apr 2011) Category 1.3 Article 1.3.1 (25 apr 2011) 

... skal vises i en enkelt blog som

Article 1.3.1 (25 apr 2011) Article 1.1.1 (20 apr 2011) Article 1.2.1 (15 apr 2011) Article 1.1.2 (10 apr 2011) 

(sorteret efter oprettelsesdatoen for artikler)

Jeg forsøgte at bruge "Section Blog" -typen til mit menupunkt, men jeg kan ikke forstå dens metoder til sortering af artikler. Jeg forsøgte at sortere dem efter dato, men min sektionsblog viser den kategori efter kategori, ikke artikel for artikel:

Article 1.1.1 (20 apr 2011) Article 1.1.2 (10 apr 2011) Article 1.2.1 (15 apr 2011) Article 1.3.1 (25 apr 2011) 

Måske skulle jeg installere en udvidelse for at gøre det?

Joomla 1.5.22

  • Bounty startede, fordi jeg ønsker at finde en bedre løsning end Zaragoza Content-komponenten, fordi den ikke ønsker at sende den fulde artikel fra forsiden i det vigtigste RSS-feed. Mine PHP-færdigheder er ikke nok til at ordne det. Vær venlig at hjælpe mig
  • Tak Andrew, jeg installerede komponenten Zaragoza Content, og det fungerer med din løsning. Det eneste problem er, at jeg ikke kan implementere layoutfixet, da min skabelon ikke har filen "\ templates [template-name] \ html \ com_content \ category \ blog_item.php". Jeg kan se, at andre skabeloner har fået det, men min nuværende ikke. I den mappe har den kun "blog.php" og default.php. Nogle ideer?
+100

I det krævede Artikler kan vælge indstilling Front Page til Yes og oprette Front Page Blog Layout Menupunkt.

  • Mange tak! Dette er hvad jeg har brug for. Det er godt, at jeg endnu ikke har brugt forsideblog nogen steder på min hjemmeside. Interessant, er det muligt at bruge "multi frontpage" -visning, hvis jeg har brug for en anden blog som denne?
  • @Andrew Hvad menes der med "sådan her"? For eksempel, hvis skal vise samme artikler, men i forskellige layout - det er tilgængeligt siden 1.6, detaljer er her: Introduktion til alternativ layoutfunktion i version 1.6

Jeg har grundlagt en passende gratis Joomla-komponent kaldet Zaragoza Content

Nuværende implementering af Joomla 1.5 er en smule buggy, men her er min løsning:

  1. Installer denne komponent i Joomla. Herefter kan du vælge hovedmenupunktet "Zaragoza Content» Blog "og vælge ID'er for kategorier, du vil have vist i det enkelte feed.
  2. Overskriv filen "\ components \ com_zaragozacontent \ views \ blog \ tmpl \ default_blog_item.php" af filen fra din nuværende skabelon, i mit tilfælde "\ templates [template-name] \ html \ com_content \ category \ blog_item.php", fordi det har en lidt anden præsentation.
  3. Fix filen \ komponenter \ com_zaragozacontent \ views \ blog \ view.html.php ved at tilføje 2 linjer til toppen af ​​den (lige efter den første PHP åbne bøjle "? Php"):

    JHTML :: addIncludePath (JPATH_COMPONENT.DS.'hjælpere '); JHTML :: addIncludePath (JPATH_BASE.DS.'komponenter'.DS.'com_content'.DS.'hjælpere ');

Jeg ved, at Wordpress giver denne mulighed, og der er en Wordpress-blog til Joomla: http://extensions.joomla.org/extensions/news-production/blog/6659

  • Dette er virkelig tung og dyr løsning. Jeg håber nogen vil finde noget mere let.

Yahoo Pipes giver dig mulighed for at forbinde forskellige RSS-feeds.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?