NOGET WEIRD FORTSÆTTER I DISSE TUNNELER .. | METRO REDUX 2033 (DEL 3)

Vi har mobile og desktop-websteder, der kører på forskellige underdomæner (m. Og www.). Vi ønsker, at vores mobilindhold skal gennemgås og behandles som det primære websted. Hvordan skal jeg håndtere Canonical og Alternate tags.?

Ret hele dit www-websted til m-siden med kanonisk på hver side.

Det er også bedre, at du kan oprette et lydhørt sted, der fungerer på desktop og mobil, da de fleste websteder er flyttet væk fra den mobile subdomæne-protokol. Du kan gøre dette ved at se på meta viewport = 1. Hvis du kan få dit websted til at være lydhør med viewport, kan du 301 omdirigere dit mobile underdomæne til www-versionen.

Jeg tror ikke, hvad du spørger, er, hvad du virkelig har vil have at gøre.

Hvis du er jo da du vil virkelig virkelig have mobilvisningen brugt til alle brugere og slippe af med den ikke-mobile skabelon helt (hvilket er hvad du synes at bede om) så brug bare en 301-omdirigering forudsat at det er noget simpelt som www.example.foo til m.example.foo

Men jeg formoder, at du ønskede at spørge om, hvordan du tilføjer en alternativ eller mobil visning i google-søgekonsol (eller bare tilføj en webstedsejendom) uden at fjerne dit tidligere desktop-websted.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger