Sådan løses Internet Explorer 11 websider, der ikke vises korrekt?

Givet følgende HTML:

 Some page Other  

Hvordan analyserer søgemaskiner typisk tags som denne? Er det typisk praksis at gå ind i brugerdefinerede tags som denne og analysere den genkendte som et anker, eller vil den helt springe over det brugerdefinerede element og ikke finde ankerets?

Webkomponenter er allerede i brug, og det ville være rart at have en vis afklaring på, hvordan man korrekt bruger dem uden at ofre SEO-optimeringer.

  • Din HTML parses ikke, men analyseres ved hjælp af DOM (dokumentobjektmodel), som hvis du har foretaget en objektorienteret (OO) programmering, vil være anden natur for dig. Dit brugerdefinerede tag betyder sandsynligvis lidt til intet, men dine tags inden for det tilpassede tag ignoreres ikke.

Søgemaskiner analyserer din kildekode for at finde identificerbare oplysninger. I dit eksempel forstår en søgemaskine (dvs. Google) det Some page og Other er indhold, knyttet til deres specifikke href-attribut. Det ville stadig forstå disse links, selvom en lukning -mærke mangler.

Det vil ikke forstå den semantiske betydning af din på nogen anden måde end et grupperet element, der holder flere stykker information sammen.

Uanset om en søgemaskine lægger vægt på grupperingselementet eller ej, kan jeg ikke sige det med sikkerhed.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?