Pokemon Planet - Få GRATIS Pokemon i dag!

Jeg har fået et uforholdsmæssigt stort antal abonnenter på min WordPress-side i forhold til den lille trafik, den modtager. Jeg formoder, at de fleste af disse abonnenter er bots. Normalt sletter jeg alle, der har en rigtig underlig russisk e-mail-adresse, men det bliver sværere at fortælle, om nogen af ​​abonnenterne er rigtige mennesker eller ej.

Ingen kommenterer eller ændrer nogensinde profilbilleder, så det ser ud til, at det måske er bedst at deaktivere kommentarer og registreringsfunktioner.

Især får jeg vedvarende denne ene mistænkelige bruger, der bruger brugernavnet "Services-Resources". Det lyder som en potentiel udnyttelse til at sende falske e-mails under mit websteds navn. Registrerede brugere får kun adgang til bidragsydere, så jeg kan ikke se, hvad hackerne har at vinde, bortset fra tilfredsheden ved at irritere webmasteren.

Jeg ved ikke, om jeg går glip af noget, der kan gøre det bedre at blokere spam. Jeg har i øjeblikket en recaptcha, WordFence og nogle e-mail-scraper blocker plugins (jeg har ikke Akismet længere).

  • Bruger du captcha? Denne er den mest populære: google.com/recaptcha/intro Der kan være et plug-in til dette.

Det kan være en god idé at undersøge et Honeypot-plugin. (Hvis du tester denne mulighed, vil du muligvis deaktivere reCaptcha midlertidigt for at undgå konflikter. Også nogle af Honeypot-plugins er ikke blevet opdateret på et stykke tid, så du bliver muligvis nødt til at undersøge noget eller betale et par dollars for en premium.) Ellers skal du prøve at oprette aktiverings-e-mails, der går ud til nye brugere hvis de ikke klikker på linket, føjes de ikke til listen.

  • Tak. Jeg har en dedikeret spamblokker på foraene, der ligner en honeypot, men jeg tror, ​​jeg vil prøve aktiverings-e-mail-ting, hvis antallet af spøgelsesabonnenter begynder at komme ud af hånden.
  • 1 Jeg læste videre på et beslægtet indlæg, at registreringsbots bare prøver at finde websteder, der ikke blokerer automatiserede indlæg. Hvis bots finder ud af, at kommentarsektionerne har blokerende kontrolindstillinger på plads, går de videre til et andet websted og efterlader en tom brugerkonto, som webadministratoren skal håndtere.
  • 1 En overvejelse er, at nogle spam-scripts også læser e-mails og kliklinks. Skål !!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?