Long Tail Keywords Software Website Keywords Stealer udtrækker tusinder søgeord i sekunder

Jeg bruger wordpress til min blogging og yoast-plugin til seo. for nylig læste jeg en tutorial om brug af "langhale søgeord". men jeg bliver forvirret, når jeg vil bruge dem i mine blogindlæg. tag dette langhale nøgleord:

  • bedste gaming mus og tastatur til ps4

Imaging Jeg vil bruge dette som min primære nøgleord(fokus nøgleord) i mit blogindlæg. hvordan skal jeg bruge det i postens titel og andre dele af min artikel? -skal jeg bruge det i nøjagtig samme rækkefølge i min titel eller indlæg? -hvordan man bruger det i yoast keyphrase input? skal jeg bruge nøjagtigt match af fokusnøglefrasen i input?

som du ved, er Google i stand til at genkende de separate ord fra længere søgeudtryk, selvom ordene ikke er i nøjagtig samme rækkefølge som forespørgslen.

Hvis du vil rangere efter den specifikke sætning - jeg vil sige ja - brug den i nøjagtig samme rækkefølge i din titel og indlæg. Du vil også gerne bruge det nøjagtigt på samme måde i yoast. Sørg også for at føje det til dine alt-tags i dine billeder. Endelig og muligvis vigtigst af alt vil jeg bruge det som din URL - den nøjagtige sætning.

Hvad angår hvordan man bruger det - prøv ting som: Leder du efter den bedste gamingmus og -tastatur til ps4? Hvor finder du den bedste gamingmus og -tastatur til PS4? Efter min mening er dette de bedste gamingmus og -tastatur til ps4 ...

Efter min mening er du nødt til at skrive det i dit indlægstitel, beskrivelse, overskrift, url muligvis for at rangordne din fokusnøglefrase på kort tid, men du behøver ikke overskrive den, for eksempel ved at gentage nøgleord og gentage nøgleelementord. Efter min erfaring er din nøglefrase for fokus noget lang. Så du kan opdele det i to nøglefraser, dvs. bedste gamingmus til ps4, bedste gamingtastatur til ps4. Held og lykke!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?