Juletræs-koordineringsaktivitet med øje-hånd ved hjælp af bindebånd

Jeg har en formular, der bruger / linker til Googles søgeside for at søge efter input på mit websted. Jeg har læst andre indlæg vedrørende nofollow men jeg er forvirret, hvis jeg skulle sætte det rel='nofollow' på formularen bare for at forhindre tilsyneladende godkendelse af Google eller dets søgeside.

Jeg mener, da jeg bruger siden Google Søgning til at behandle input, ville det ikke være naturligt nofollow bruges ikke? Vil Google faktisk straffe mit websted, hvis de opdagede, at jeg ikke brugte det nofollow, især da jeg ikke valgte at bruge deres forudindstillede Google Custom Search-motor?

Koden er nedenfor:

<form method='get' action='https://google.com/search' rel='nofollow' target='_blank'> <input type='hidden' name='sitesearch' value='mywebsite.com' /> <input type='search' name='q' placeholder='search via Google' /> <button title='search (opens in new tab)' type='submit' value='submit'>Search</button> </form> 

 • @michaeld Med andre ord for at "forme ekstern sidestrøm" - det er et godt eksempel på hvad nofollow skulle gerne ikke bruges til. (Men crawlere fungerer alligevel ikke sådan.)
 • Jeg vil tilføje nofollow til formularen, hvis du bare vil beskytte din linkjuice, hvis juice går fra din side til Google. Og for at forhindre crawleren i at forlade dit websted generelt.
 • @Mrwhite Wikipedia føjer nofollow til deres kilder uanset deres domænetillid. Hvis du ikke ønsker at videregive linkjuice eller opfordre crawleren til at gennemgå et eksternt link, tror jeg simpelthen, at du bare ikke behøver.
 • @michaeld Hovedårsagen til, at Wikipedia tilføjer nofollow på alle eksterne links er at forhindre linkspam, det er fordi linkene er utro (intet at gøre med, om det domæne, der er linket til, er tillid til eller ej). Nogen kan tilføje links til Wikipedia - det er det, der gør linket utro. Se dette nylige spørgsmål med hensyn til Wikipedia og nofollow: webmasters.stackexchange.com/questions/112079/…
 • @michaeld Hvis du har millioner af sider, og Google ikke tildeler dig nok ressourcer til at gennemgå disse sider, har du sandsynligvis flere bekymringer at bekymre dig om. Google eller Bing betragter ikke tag-, forfatter-, kategorisider som tyndt indhold eller lav kvalitet. Hvis artiklerne inden for denne type sider er af lav kvalitet, skal du bruge dem nofollow er ikke løsningen, løsningen er at forhindre, at lav kvalitet oprettes ... du forsøger et plaster til et meget større problem.

Attributten nofollow er for:

 • Betalte links
 • Utroværdige links

Attributten nofollow er ikke til:

 • Formgivning af intern sidestrøm
 • Formgivning af ekstern sidestrøm
 • Pålidelige relevante eksterne websteder

Kort sagt ... hvis linket er til et websted, der er troværdigt, så er der ingen grund til at bruge nofollow, også værd at nævne, at Google eller Bing under ingen omstændigheder vil bruge din formular.

 • Hej Simon, har jeg lov til at sætte nofollow til interne links på shorttail-tags, vel vidende at jeg ikke rangerer efter dem, så jeg kan få Google til at følge mine longtail-tags i stedet?
 • Hvis en side er nyttig for brugere, skal den indekseres og aldrig bruge nofollow på interne linkperiode, både Google og Bing rynker på den. Google og Bing anser ikke kategorier, forfatter- eller taggsider for at være af lav kvalitet, Stack Overflow har over 54.000 tags med over 100'ere af millioner af paginationssider, Pro Webmasters har 1040+ tags med millioner af pagination-sider. Google og Bing straffer ikke for nyttige sider.
 • Matt Cutts siger, at brug af nofollow på interne links ikke vil skade dit websted: searchengineland.com/…
 • @michaeld, læs det igen. Det anvendte eksempel henviser til en login-side, som Google ikke ville belønne, medmindre der var en betydelig mængde unikt indhold på siden. Så ved hjælp af en nofollow vil intet gøre, faktisk anbefaler han, at siden skal bruge noindex. hvis du med vilje bruger noindex til at forme sideflow, så vil Google eller Bing ignorere det eller straffe for det - på en eller anden måde vil du aldrig blive belønnet for det, så hvorfor bruge det?
 • Jeg kan ikke tænke på nogen virkelige scenarier, som du nogensinde vil bruge en intern nofollow på et href-baseret link. Da nofollow er forskellig fra den i metakoden. Det er altid og forbliver, at nyttige sider skal indekseres, følsomme sider skal bruge nofollow + noindex eller robotter, eller begge dele, men nofollow i meta er anderledes end i en href, det kan virke det samme, men begge fungerer forskelligt (nofollow meta = gennemgår ikke links, der findes på siden, og opdager nye sider) nofollow i href = send ikke juice, det betyder ikke, at den ikke kan finde nye sider.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger