15 - JSON Parsing, Brug af For loop på JSONArray - Android Studio

Jeg har en enkelt URL-stil til flere forskellige indholdstyper:

  • /question-title-1
  • /article-title-2

Spørgsmålene har rich snippets til nostar-afstemning, og artiklerne har rich-snippets med stjerner.

Jeg ser ofte websteder med en lignende URL-struktur, men som bruger en skråstreg mellem indholdstypen og sluggen:

  • /questions/title-1
  • /articles/title-1

Min html-sidestil er næsten identisk mellem mine indholdstyper. Kan jeg have problemer med Google, at min samme URL-typografi har forskellige HTML-indholdstyper? Det er muligt, at Google muligvis ser dette som en fejl?

Er der nogen webside, der har samme struktur som mig?

Det er fint at have intet skråstreg eller bibliotek i din URL, der adskiller din indholdstype-indikator fra din titelslug. Google forsøger ikke at dechifrere webadresser for at finde ud af, hvilke der ligner andre. Google lægger mærke til, hvilke sider der linker meget mere til hinanden. Din URL-struktur betyder ikke meget for SEO i disse dage. Det er bedst, hvis du lægger nogle ord i det for at fortælle brugerne, hvad de kan forvente (mere info), men at bekymre sig om skråstreger mod bindestreger vil ikke gøre nogen forskel overhovedet.

For så vidt som andre websteder går, er næsten halvdelen af ​​alle sider på internettet bygget med WordPress. WordPress har en URL-strukturindstilling, der kun har slug uden nogen form for indholdstype. De kalder det URL-indstillingen "postnavn". Det er en meget populær indstilling blandt WordPress-websteder. Mange sider bruger det og klarer sig fint med SEO og rich snippets.

Det er ikke et problem, men du kan bruge din chance for at bruge de rigtige målrettede søgeord i webadresser, titler, beskrivelser ... det hjælper søgemaskiner og brugere med at forstå strukturen på hver side bedre og tilbyde det mest relevante indhold til brugerne.

Måske kan denne artikel hjælpe dig:

https://moz.com/blog/15-seo-best-practices-for-structuring-urls

  • Tak, jeg vil prøve min chance, lad os se, hvad der sker

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?