Produktivitet 1000-serie PLC-systemhardware

Jeg udvikler en online tekstbaseret spil svarende til mafia-krige. Selvfølgelig forventer jeg ikke 20 millioner spillere på mit websted, men jeg vil vælge en webserver, der passer til mig.

Jeg er en komplet amatør, når det gælder hosting af et websted. Jeg har brug for minimumsspecifikationer for, at en webserver er vært for mit spil. Lad os sige om 12000 brugere vil registrere mig på mit websted, og jeg forventer 1000 brugere at være online til enhver tid.

Da det er et spil, du ville forvente mange databasetransaktioner og Ajax-opkald hvor hastighed vil vise sig at være afgørende.

Så hvad skal jeg bede om på en webserver (processor, opbevaring, båndbredde, ... osv.) og deres værdier.

Tak på forhånd.

PS: Jeg bruger PHP (zend framework) på en mysql-database + JQuery og CSS3.

  • Er dit spils interne arkitektur designet således, at det kan implementeres på skyinstanser?
  • @Matt Undskyld Matt, men jeg har ingen idé om, hvad du mener ved at distribuere mit spil på skyinstanser. Faktisk tænkte jeg på normal hosting som ethvert andet websted.

Hvor fik du de 12k registrerede brugere og 1k samtidige brugertal fra? Er det den mængde trafik, du projicerer ved lanceringen?

Hvis det er tilfældet, skal du bare beregne, hvad det gennemsnitlige brugsmønster er for en typisk bruger (anmodninger pr. Sekund for forskellige URI'er / operationer) * 1000, og stresstest serveren ved hjælp af OpenSTA eller et andet belastningstestværktøj til det niveau af Trafik.

Hvis du bruger VPS eller cloud-hosting, er det let at skalere op til det, du har brug for, når du har brug for det. Men kort for selv at teste det, er der ingen måde nogen kan fortælle dig, hvilke ressourcer din app bruger til en bestemt mængde brugere.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?