Gør din mobiltelefon til en tv-fjernbetjening | Geek Squad 2MM

Jeg splitter måske hår her, men adresseændringsformularen på WMT siger "nyt" domæne:

Hvis du har flyttet dit websted til en nyt domæne, kan du bruge værktøjet Ændring af adresse til at fortælle Google om din nye URL. Vi opdaterer vores indeks for at afspejle din nye URL. Ændringer forbliver i kraft i 180 dage, hvornår vi har gennemgået og indekseret siderne på din nye URL.

Hvis jeg flytter et websted (websted A) til et domæne, jeg allerede ejer (websted B), som har været aktiv i lang tid, skal jeg så bruge formularen Adresseændring?

Jeg har foretaget 301-omdirigeringer, og alt ser rent ud, men hvis sted B har et meget bredere anvendelsesområde end websted A, er adresseændringen passende? Sted A er faktisk en delmængde af Sted B.

Rediger: Denne fantastiske webmasterværktøjsvideo forklarer dette ret godt, men mit scenarie er lidt anderledes, idet et domæne effektivt "absorberer" et andet domæne. I videoen ender alle tre domæner et nyt sted.

  • Siger du, at du ændrer alle dine siteA.com/url til siteB.com/url men at der findes siteB.com/existing-url at siteA-bevægelserne ikke overskrives?
  • Websted A-webadresser omdirigeres til eksisterende websted B-webadresser, hvis det er det, du beder om.

Det er fint. Websted B behøver ikke at være et perfekt match for sted A med hensyn til indhold og omfang. (Jeg ville vandre lidt mere, men det er virkelig ikke nødvendigt).

  • 1 Ja, det er min følelse også, at adresseændringsformularen bare bruges til at underrette Google om, at du har flyttet indholdet. Når det er sagt, ser det ud til, at det forårsager nogle brugeres problemer baseret på Webmaster Tools Forums. Jeg er forsigtig med at sige, at dette domæne nu bor her, og på en eller anden måde mener Googlebot, at det tidligere indhold skal devalueres eller fjernes fra indekset osv. Jeg er sikker på, at det ikke er tilfældet, men bedre at være forsigtig ....
  • @Jim Googlebot nedvurderer ikke eksisterende indhold. Hvis du flytter et domæne selv med en 1-til-1-kortlægning, vil du naturligvis gerne tilføje nye sider i fremtiden, der ikke er på det gamle websted.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?