Trust Jacker Review - Ærlig anmeldelse & Bonus 'Fast Cash' strategier

Jeg arbejder på et websted, der har en skabelon med et antal statiske links til sociale websteder som twitter, facebook osv. For at undgå dem, der tæller som eksterne links fra hver side, skal jeg placere dem i en iframe? Er der en fordel eller ulempe ved at gøre dette?

Hvordan håndteres sociale links typisk?

  • Ikke engang værd at bekymre sig om.
  • Tak John. Jeg antager, at da alle har dem, ser søgemaskinerne sandsynligvis næsten bort fra dem. Overvejede det aldrig sådan, men det giver mening.
  • Jeg tilføjede et rigtigt svar for at udvide min oprindelige kommentar.

Hvis du har svært ved at linke til disse websteder, og de er på hver side, er det ikke en dårlig idé at placere dem i en iframe, da det forhindrer dig i at have mange eksterne links, der "dræner" PR fra dit websted. (Faktisk forhindrer det dig kun i at maksimere PR på dit websted). Jo flere sider disse er på, jo bedre bliver denne idé.

Hvis disse links kun findes på nogle få sider, betyder det ikke noget. Disse få eksterne links er virkelig ubetydelige.

Hvis du bruger JavaScript-kode til at placere som knapper og retweet-knapper, behøver du ikke gøre noget, da søgemaskiner ikke analyserer denne JavaScript, og dermed vil disse links være usynlige for dem.

  • Tak for opfølgningen og nedbryde forskellen mellem knapper og statiske links. Skabelonen til dette websted placerer de statiske sociale links på hver side. Jeg skar nogle af de mindre konsekvente links ud, men jeg prøver også iframe, da de er overalt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger