Sådan tilføjes A-poster og CNAME DNS-poster i GoDaddy-domænet for at arbejde med Shopify

Simpelthen prøver jeg at gøre dette:

Når en person skriver myurl.com det vil konvertere til www.myurl.com og når personen skriver www.myurl.com det forbliver www.myurl.com (primært vil jeg gøre dette til søgemaskineoptimering, så Google tror ikke, jeg har 2 domæner, nøgne og med www.)

Jeg peger DNS fra Netfirms til mit websted, der er hostet hos et andet hostingfirma, der bruger Litespeed på Linux i stedet for Apache.

Kontrolpanel er cPanel, og jeg har adgang til DNS-styring på serveren gennem det.

Som jeg ved har det noget at gøre med A-poster, og det er hvor meget jeg ved. Vær specifik, hvis du vil svare.

  • Kan du dele din eksisterende opsætning?

Så vidt jeg ved, understøtter Litespeed også mod_rewrite i .htaccess-filer. Så hvis du ikke allerede har en fil, der hedder ".htaccess" i den offentlige rod på dit websted, skal du oprette den og indsætte følgende script ...

For enkelte domæner

Options +FollowSymLinks # Must be enabled if not already RewriteEngine On # Redirect none WWW to WWW RewriteCond %{HTTP_HOST} ^myurl\.com RewriteRule ^(.*)$ http://www.myurl.com/$1 [R=301,L] 

For så vidt angår Google, kan du specifikt fortælle Google, hvilken version (www eller ingen www) af dit websted, du foretrækker i søgeresultaterne i Googles webmasterværktøjer. Du skal bare registrere dit websted, hvis du ikke allerede har gjort det. Hvis du allerede havde gjort .htaccess-metoden, behøver du ikke nødvendigvis eksplicit at fortælle Google, da det henter det.

Denne løsning tilføjer selvfølgelig ikke yderligere DNS-poster.

...REDIGERE...

Til flere domæner

Options +FollowSymLinks # Must be enabled if not already RewriteEngine on # Redirect none WWW to WWW - Multiple domains RewriteCond %{HTTP_HOST} ^example\.com [NC,OR] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^another\.com [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://www.%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L] 
  • mange tak, det fungerede. og en yderligere afklaring, hvis jeg måtte spørge. Hvis jeg ville tilføje flere domæner til htaccess på samme måde, gør jeg det samme for hvert domæne, eller kan jeg bruge en kommando og stakke webadresser i en række?
  • @Manfred: Ja, for flere domæner kan du i det væsentlige stable dem. Jeg har opdateret mit svar med eksempelkode til flere domæner.
  • Hvis dette besvarede dit spørgsmål, skal du markere det accepteret (kryds / afkrydsning til venstre under afstemningspilene) for at fjerne det fra den ubesvarede spørgsmålskø og for at hjælpe andre læsere. Når du har 15+ rep, kan du også opvote svar, du finder nyttige. Tak, meget værdsat. :)

Svaret med omdirigering er korrekt, jeg ville bare tilføje DNS-opsætningen også.

CNAME www.myurl.com myurl.com
A @.myurl ip.add.re.ss

Der er sandsynligvis andre måder, og jokertegnet kan være anderledes, men dette er den grundlæggende opsætning til at vise en ikke-www-topdomæne.

Hvis du bruger www og et CNAME, kan du komme i problemer med at verificere domænetjenester (som Google Search Console) på den node, fordi CNAME kun tillader en post.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?