Bootstrap-vejledning til begyndere - Bootstrap-paneler

Jeg vil gerne begynde at udvikle et dashboard ved hjælp af bootstrap. For nu er jeg ikke bekymret for design, så jeg vil bare vælge et tema tilfældigt og begynde at udvikle. Men jeg er bekymret for at låse mig ind i det valgte design.

Ville det være muligt at lade slutbrugerne vælge mellem forskellige temaer, når appen er live. Hvor dynamisk kan temaer skiftes ved hjælp af bootstrap?

Skal jeg lave et ekstra abstraktionslag mellem målere og diagrammer, eller har disse UI-elementer i forskellige temaer den samme grænseflade?

  • Fjern dit ikke-relaterede spørgsmål. Du kan kun stille dit ikke-relaterede spørgsmål i et separat indlæg.
  • @StephenOstermiller Jeg omformulerede 2. del af spørgsmålet og gjorde det lidt mere specifikt ved at tilføje et eksempel (kort- og målergrænseflader). Tak for din efterladelse af en kommentar i stedet for bare at stemme for at lukke uden at give nogen anelse om hvorfor.

Kan ikke udskiftes problemfrit.

Du har brug for grundlæggende HTML- og CSS-viden for at kunne skifte forskellige temaer.

Men hvis du sørger for, at dine forskellige temaer bruger den samme Bootstrap-version (v2.0 - gammel, v3.0 - mest brugt, v4.0 - beta), og du er fortrolig med HTML, bør du være i stand til at skifte dem.

Jeg arbejdede tidligere med de officielle Bootstrap-temaer (de plejede at være gratis), for nylig har jeg brugt startboostrap.com (nb - jeg er på ingen måde tilknyttet dem), som forresten har en grundlæggende dashboard-skabelon.

  • Tak @ ionesuc77, så den slags regler udelukker dynamisk at skifte eller lade kunder vælge (eller købe deres egne). og denne slags tvinger mig til at foretage et temavalg foran ...
  • Du har brug for nogle grundlæggende webudviklingsfærdigheder for at skifte temaer på farten. Farver Jeg tror det er mere simpelt. Men for et tema skal du opdatere / genindlæse siden og aktiverne (css-filer). Så du bliver nødt til at gå ind i javascript-programmering. Det er gennemførligt, men det er bestemt nødvendigt med noget arbejde.
  • 1 Ok, at skifte tema ville være en hel side genindlæsning alligevel. Derefter afhænger det af, hvordan aktiver indlæses dynamisk. Hvis jeg kan pege på dem på siden, kunne jeg prefex alle filer med temaets bibliotek, men hvis de indlæses dynamisk fra javascript, ville det være en smerte (især hvis nogle stier skal være de samme, da browsere ville cache ting). Efter at have kigget nærmere på nogle temaer ser det ud til, at de fleste af dem mere ligner udvidelser i stedet for en simpel hud. Det ser heller ikke ud til, at diagrammer bruger en fælles grænseflade :-(

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger