Hvordan man øger mobil internethastighed - tip til forbedring af bredbåndsinternethastighed

Jeg modtog en højere end normal månedlig regning fra mit webhostingfirma. De har fortalt mig, at jeg har overskredet mit månedlige minimum for brug af båndbredde og rådede mig til at reducere filstørrelsen på mine websider.

Er der nogen måde, jeg kan bestemme den båndbredde, jeg har brug for til at være vært for mit websted? Er der et værktøj, som jeg kan bruge til at overvåge brugen? Jeg ved ikke, hvilke filer jeg skal arbejde på.

  • 1 Det afhænger af de værktøjer, der leveres af dit hostingfirma. Kan du give os flere oplysninger om virksomheden? Tilbyder de f.eks. CPanel? Eller et andet kontrolpanel?
  • Av. Hvad er der på dit websted? Er det bare websider, eller har du filer til download eller store billeder, eller er det bare et meget populært sted med tusinder af besøgende? Ingen af ​​mine kunder kommer nogen steder nær deres grænser, og der er nogle ret store / populære websteder der. En url kan hjælpe os, hvis du vil have os til at se på det.

De fleste hostingfirmaer giver en måde at overvåge båndbreddeforbruget gennem deres kontrolpaneler. Derefter kunne du se og se, hvor meget du brugte denne måned og bruge det som et skøn, eller hvis de ikke gør det, skulle de i det mindste fortælle dig, hvor meget du plejede at pådrage dig et overskud.

Hvis du absolut ikke kan få oplysninger om historisk båndbredde En tommelfingerregel, jeg fik, da jeg arbejdede hos et hostingfirma (år siden), er den gennemsnitlige sidestørrelse x det højeste antal sidevisninger på en dag = daglig båndbredde. Det ville give dig lidt ekstra til at håndtere spidser i trafikken.(Bemærk, at jeg ikke ved, hvor nøjagtigt dette er, da jeg aldrig har været nødt til at bruge denne beregning, fordi de fleste websteder, der er hostet et eller andet sted, allerede har reelle båndbreddedata, og de fleste nye websteder ikke har nok trafik til at bekymre sig om overforbrug).

Selvom det ikke er muligt for større websteder, kan du bruge GTmetrix til at analysere en side og se, hvad der er dine største filer.

En bonus er, at den anbefaler flere andre muligheder for yderligere at minimere din båndbredde.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger