4K ULTRA HD ACTION CAM VLOG: HVORDAN ÅBNER DET VANDTÆTTE TASKE & TILSLUT TIL WIFI MED MOBILTELEFON

Vi søger at tilføje offentlige / private "kamrum" til vores side. Svarende til omkring tusind andre websteder på nettet (Chat Roulette, Stickam osv.). Vi har brugt Red5 i det forløbne år med forskellige klar-til-brug Flash chat-apps, og vi har brugt JW Player i årevis. Så vi tror, ​​at vi har den grundlæggende infrastruktur for at få dette til at ske. Men jeg er lidt uklar på nogle detaljer, og Red5-dokumenter er svære at finde.

Mine spørgsmål er:

1) Hvilken slags software er nødvendig for at fange en persons kamera og sende den tilbage til Red5-serveren?

2) Når trin 1 er gennemført, hvordan kan jeg se kameraet ved hjælp af JW Player (eller en hvilken som helst spiller faktisk)?

Derudover (og sandsynligvis naturligvis) ville vi have brug for en måde at have forskellige "værelser" på. Betydning at sende cam-stream til rum 1234 og pege afspilleren på det rum for at se cam-stream.

Kan Red5 gøre dette ud af kassen med den medfølgende demo-software? Eventuelle tip / vejledninger til opsætning af dette vil blive meget værdsat.

  • Wow, du har ret i manglen på Red5-dokumentation!
  • @livingtech - jeg ved det! Det er forfærdeligt. Det er ved at ramme v1.0, så jeg kunne forvente lidt mere dokumentation og fællesskabsskrevne tutorials og docs.
  • Jeg har stort set givet op med at prøve at få hjælp til dette og sendt en e-mail til et par Flash-udviklere, jeg kender, for nogle projekt tilbud. : /

(beklager, jeg kan ikke bruge kommentarer endnu) Jeg brugte sidst red5 for over et år siden og satte den op på en dedikeret server til medietempler og udviklede et par applikationer med den.

Generelt er fornemmelsen for red5, at den håndterer teknologien, dvs. rtmp osv., Og du kan ændre dine porte og streame gennem andre porte, hvis det ønskes.

På den anden side skulle applikationerne skrives i Actionscript, testes og bruges i Flash inden eksport.

Jeg forstår problemet med jwplayer og den nemmeste måde at overvinde det på er at bruge din egen afspiller (det er omkring 20 linjer kode og langt mindre kompliceret end streaming apps / demoer fra red5). Dette er hvad vi gjorde, herunder konfiguration af afspilleren til at afspille en offair-video (sort skærm med tekst / 20 linjer i forskellige farver, der kører lodret ... ja de gamle dage), når livestreamen var fraværende.

Hvis du konfigurerer dit websted til at omdirigere brugere til værelser, behøver du ikke offair-beskeden / videoen så meget (du har stadig brug for det, men du sparer lidt i båndbredde).

At sende brugere til forskellige rum virker dog trivielt. Du kan altid holde hvert kamera pegende på en bestemt side og håndtere resten med php / html / mod_rewrite & omdirigeringer kombineret, dvs. bare layoutet på dine sider inklusive at give brugeren fornemmelsen af ​​at de er på en anden side med den enkle rensning (I ved ikke, hvorfor de kalder dem smukke) webadresser. Enhver løsning kan dog skræddersys, red5 er meget fleksibel sammen med php og gruppen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?