Search Console Helper - SEO nr. 1-værktøjet til søgeordsporing til Google

Jeg har et websted, der var vært i Tyskland indtil sidste måned. Så denne måned flyttede jeg den til en amerikansk baseret server. Den nye vært er en af ​​de bedste og mest populære dedikerede hostingudbydere. Lige siden jeg har flyttet siden, har jeg hørt folk sige, at webstedet belastes langsomt nu. Selvom jeg personligt ikke har set det, for når jeg selv åbner det eller bruger en tredjeparts websteds hastighedskontrol, viser det fremragende hastighed. Men sagen er, når jeg går til Google Webmaster, og der er noget, der hedder "site performance" under "Labs", så viser det, at mit websteds indlæsningstid øges. Og startsiden tager i gennemsnit 10 sekunder at åbne helt. Men selvfølgelig, når jeg selv åbner webstedet, eller hvis jeg spørger min ven, bemærker vi ikke en sådan forsinkelse. Faktisk er dette helt absurd, at Google siger 10 sekunder til startsiden! Efter at have læst videre om webstedsydelse blev jeg klar over, at dette er de data, som Google indsamler fra Google Toolbar, som brugerne har installeret. Så det betyder, at dets resultater kan være skæve og totalt upålidelige !? Men to personer, jeg talte med, sagde, at det ikke kun er værktøjslinjen, men Google indsamler også disse data på andre måder. Selvom Google-hjælpedokumenter kun nævner om værktøjslinjen. Så jeg vil gerne vide, hvad der er sandt? Og når du ser gennemsøgningsstatistik, siger Google, at det gennemsnitligt tog 0,6 sekunder at gennemgå én side. Så gennemsøgningsstatistikker viser noget andet, mens webstedsydelsen viser sig helt anderledes.

For det andet hvilke værktøjer og teknikker kan jeg bruge til virkelig at se, hvad problemet er? Skal jeg undersøge webalizer eller rå adgangslogfiler? Jeg har også kigget på MySQL-logfiler og fundet nogle forespørgsler, der bremser webstedsydelsen, men ikke på hjemmesiden. Og det er kun sket to gange i en kort periode på 1 eller 2 minutter, når webstedet slet ikke blev indlæst på grund af MySQL-serveren, der var optaget. Hvilke data skal jeg se efter i logfiler og statistikker? Hvis der virkelig er noget problem, så vil jeg gå til bunden af ​​det.

Tak

En langsom databaseforespørgsel kan forårsage mange problemer. Hvis en langsom forespørgsel låser en tabel, låses den, indtil forespørgslen er færdig. Eller hvis det skal skrive en enorm mængde data til en midlertidig fil på grund af dårlig indeksering, kan det påvirke alt, der rører ved det drev, det skriver på.

Trin et til forbedring af serverens ydeevne (uden at komme ind i kodeprofilering og tilpasning af hardware): caching. MySQL har en intern forespørgselcache, der kan indstilles relativt let, og der er mange måder at oprette en sidecache på, afhængigt af hvilke værktøjer du bruger. Intet er hurtigere end at levere statiske HTML-filer.

Og det kan være indlysende, men geografi betyder noget. Hvis dine brugere er i Tyskland, tilføjede nogle forsinkelser ved at flytte din server over Atlanterhavet. At svømme over havet to gange tager tid, selv med lysets hastighed, og satellitter er ikke så pålidelige som ubådskablerne. Hvis dine brugere nu er længere væk fra din server, blev dit websted bare langsommere og muligvis nok til at lægge mærke til og klage over.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?