Kanaltilslutning og installationsprocedure Подключение и установка воздуховода для трубопровода

Tidligere har jeg lavet HTML-, CSS- og PHP-kodning, men jeg har kun nogensinde arbejdet på ting, der allerede var "færdige", og jeg har aldrig startet et websted fra bunden. Imidlertid købte jeg for nylig et domæne og noget hosting til billigt, og jeg håber at forbedre mine HTML-, CSS- og Javascript-færdigheder, så jeg kan blive lidt mere salgbar som webudvikler / webmaster.

Hvilken proces bruger du typisk til at starte et websted? Tegner du layoutet på papir og laver derefter koden? Eller begynder du bare at kode og finjustere output efter din smag?

 • Oprettet community wiki, da der ikke er noget rigtigt svar

Min proces ser generelt lidt sådan ud:

1. Funktioner. Med blyant og papir skal du lægge de forskellige funktioner / sider, der vil omfatte webstedet. Dette kommer til de store spørgsmål - bygger du en simpel info og grafisk side til din mor? en e-handelsløsning til en lille virksomhed? en blog / et galleri til en fotografven? Dit svar vil bestemme meget om den byggesti, du skal følge. Dette trin kan også involvere betydelig diskussion med en klient eller hvem der kører båden (hvis det ikke er dig).

2. Trådramme. Med alle nødvendige funktioner lagt ud, opret en trådramme. Enten på papir eller med et værktøj som fyrværkeri, der giver dig mulighed for at bygge meget enkel navigationsfunktionalitet. Hvis du arbejder med en CMS som wordpress, hvordan skal dit statiske indhold håndteres? Dette kan også være et godt tidspunkt at begynde at tænke på filstruktur. Hvis dit projekt har brug for en tilpasset database, er det også tid til at begynde at planlægge dets design og implementering. Dette er en kritisk fase, da smart planlægning sparer en masse backtracking og omarbejdning, hvis der skulle opstå fejl, eller hvis projektet kryber.

3. Teknologi. Når planlægningsfasen er relativt udarbejdet - vælg dine teknologier. Gør du lige html? en php cms i et lampemiljø? .net mvc butiksfacade? Disse spørgsmål kan påvirke, hvilket hostingmiljø der kræves, samt omkostninger til at køre sagen. Hvis du laver en butiksfacade, er sikkerhed et primært problem her (for eksempel SSL'er og PCI-overholdelse). Sørg for, at du har et godt testmiljø (localhost eller andet) etableret.

4. Design / layout. Når din funktionsliste og wireframe er ret godt bestemt, kan du begynde at tænke på designet af webstedet. At vide, hvad der skal udfylde siderne, er naturligvis en forudsætning. Jeg kan godt lide at arbejde i Photoshop og bruge tungt mapper som en analog til din markup-struktur. Jeg går så langt som at navngive dem med den tilsigtede markering og css-identifikatorer. Selvom det sandsynligvis er klogt at lave en gratis formtegning, før du bliver rigtig detaljeret. Jeg har en tendens til at bruge "layout" filer, som jeg vil trække elementer fra, og placere i "proces" filer - filer, som jeg bruger til at output produktionsgrafik.

5. Markup / CSS. Når et ret rent design er udarbejdet (i betragtning af at det helt sikkert vil bøjes lidt, når du går i produktionstilstand), kan du begynde at skrive markup. Jeg kan godt lide at have et standardlayout, der passer til alt indhold på webstedet. Så - rent og fleksibelt bør være nøglepunktet her. Layoutmarkering skal være ret komplet, inden du begynder at skrive CSS, men jeg finder ud af, at de gør meget for at informere hinanden. Du vil også gøre en masse SEO-optimering i dette trin (korrekt navngivning af billeder eller A-tags, meta-info, doktyper osv ...) Vær grundig.

5.1 Temastyring. Hvis du arbejder med et CMS, og dit design vil blive brugt som et tilpasset tema, skal du finde nogle tutorials om, hvordan du præcist gør det til din tilsigtede applikation. Dette kan ærligt talt være skræmmende;) Jeg vil altid opbygge et statisk markup-layout med temmelig komplet CSS inden jeg hugger det op i temaelementer.

6. Adfærd. Når din markering og css ser ret komplet ud, og måske dit tema er på plads, kan du begynde at udvikle adfærd (rollovers osv.) Diskret javascript er vigtigt, medmindre du bruger funktioner, der absolut kræver det (et ajax-tungt galleri eller datadrevet flashindhold). Den generelle regel er - hvis nogen besøger dit websted med javascript slået fra, hvad vil de så se? Jeg fjerner nogle gange statiske elementer og erstatter derefter med interaktive versioner ved kørsel.

7. Indhold. Medmindre designet er afhængigt af indhold (billeder er for eksempel nogle gange indhold) = Jeg bruger generelt pladsholdertekst / grafik, indtil design og adfærd er ret veletableret. Undgå at udføre arbejde mere end én gang. Hvis du udfylder produktdata, er det nødvendigt med omhyggelig fejlkontrol og test.

På det tidspunkt synes der altid at være en periode med omarbejdning og reparation og polering. Men i det væsentlige er det tid til at få det til at leve. Så tag en snack.

Hmmm. Jeg antager, at det er mere end bare "hvordan man starter". Men måske hjælper det alligevel. Held og lykke!

 • Endelig et smukt svar
 • Godt sagt ... +1

Når jeg designer et websted, begynder jeg med at spørge hvorfor?

Den første del af min arbejdsgang spørger HVORFOR? Hvis jeg arbejder med en klient, skal jeg sørge for, at de har en klar defineret vision om, hvad de vil have hjemmesiden til at opnå.

1. Hvorfor spørgsmålene.

 • Fortæl mig lidt om dig selv, og hvorfor du gør dette.

 • Hvem er kunderne? Hvad er deres specifikke behov / smerte? Vær venlig at kunne give mig - med et par specifikke eksempler på forskellige typer kunder, hvad de har brug for, hvad hjemmesiden vil gøre for dem.

 • Fortæl mig om forretningen. Hvad er det, du lige gør?

 • Hvad gør dig bedre end den næste fyr?

 • Hvis du søgte efter den tjeneste, din virksomhed leverer, hvad ville du skrive i Google for at finde den?

Hvis du bygger stedet for dig selv, skal du allerede vide, hvad disse svar er.

Hvis du ud fra svarene på ovenstående spørgsmål bestemmer, at disse mennesker er seriøse og faktisk har en god idé. Fortsæt derefter (Husk at du ikke får betalt endnu, men du må hellere slå deres sokker af, hvis du vil have dem til at ansætte dig.)

2. Forskningen.

Brug lidt tid på at undersøge klienten og hans forretning. Find ud af deres tidligere succeser og eventuelle problemer, de er stødt på. Er du den 3. udvikler, de har ansat? Hvad skete der med de to andre fyre?

Find ud af, hvad kunden har brug for. Hvem skal du bygge dette sted til. Er kunden en 60-årig pensioneret veterinær eller en 16-årig bumsebarn, der spiller Farmville på Facebook hele dagen.

Find ud af, hvem konkurrenterne er. De ved det måske ikke engang. Lav en konkurrenceanalyse af 5 til 10 konkurrenter, og find ud af, hvem der er røv, vi har brug for at sparke i Serperne. Dette er det trin, du har brug for at vide, hvad nøgleordets mål er. Eventuelle senere, og du mangler allerede.

2b Forslaget

Blæs dem væk med din viden om deres forretning og kom med en webstedsaftale / forslag og vær klar med din kontrakt, når de er enige. Få den underskrevne kontrakt og et depositum på 50%, og fortsæt derefter til trin 3.

3. Missionen - Har en

Der er et fælles tema her: i alle disse tilfælde handler missionen ikke om produktet som sådan. Missionen er "bare" noget, der, hvis du virkelig er seriøs omkring, kræver, at produktet bliver helt fantastisk, så du får det til at ske. Hvis du foretrækker: disse missioner er alt svaret på, hvorfor tilføjede vi bare den nye funktion ?, ikke, hvilken ny funktion tilføjer vi? - Benjamin Pollack.

Tidslinjen skal etableres, så alle får deres forventninger i perspektiv.

4. Workflowet

Det er her, de fleste starter, så jeg forklarer min proces, men du bliver nødt til at beslutte, hvilken arbejdsgang der er bedst for din situation, dit team, din klient osv.

 1. For mig Indholdet kommer først. Jeg sørger for, at klienten får størstedelen af ​​det gjort, før der bliver skrevet nogen kode. Vi taler ikke endelig redigering af kladde, men mere eller mindre tekstens ord, der vil være på siderne. Hvis et marketingteam er involveret, kan dette tage et stykke tid.

 2. Du burde allerede have en idé om, hvordan webstedet vil se ud. Du skal have indholdet. Nu skal du arbejde på layoutet og de generelle designprincipper, der vil nå det mål, du kom med i trin 3.

  Jeg HADER trådrammer, men forstår, at de er nødvendige. Bare fordi du ved, hvordan webstedet ser ud, som din klient muligvis ikke. Dette er til din beskyttelse og klienterne. Når alle er glade, skal du lade dem logge af på noget, der siger "Dette betaler vi dig for at bygge".

 3. Frontend udvikling og brugergrænseflade - HTML, CSS og DESIGNER I BROWSEREN, Andy Clarkes hårdkogte teknik. Jeg er træt af at spilde så meget tid i Photoshop, når jeg ved kan demonstrere en mere realistisk hurtigere mockup, der også giver mig et forspring på udviklingen.

4b. Kodebasen

Du får endelig sjov. For din og dine kunders fordel skal du oprette VERSION CONTROL før du kommer i gang. Da du laver versionskontrol, skal du gå videre og oprette BUG TRACKING, mens du er ved det.

4c. Kopieredigering

Husk det indhold, vi har? Det er nu, når den skal kopieres. Jeg suger på dette, så jeg prøver at ansætte en anden eller sørge for, at mange mennesker læser det. Kontroller og sørg for, at de søgeord, vi talte om i trin 2, er optimerede til SEO. Hvis vores indhold er godt og faktisk handler om disse nøgleord, bør dette komme naturligt.

5. Beta- og UI-test

Få nogle rigtige levende vejrtrækende mennesker til at sætte sig ned foran dit websted og begynde at bruge det. Jeg kan godt lide at verve min mor, der undertiden ringer og vil vide, hvorfor hendes printer ikke udskriver (stikket mor, det skal først tilsluttes). Denne type brugere skal være i stand til at navigere på dit websted, medmindre det selvfølgelig var brugt af det 16 år gamle bumseksempel-barn ovenfor.

6. Vedligeholdelse og SEO-plan

Sørg for, at alle ved, hvem der har ansvaret for at bekæmpe serveren udyr.

I løbet af en måned henvises tilbage til den konkurrenceanalyse, vi gjorde, og sammenligner vores websted med dem, vi analyserede. Brug disse data til at oprette din SEO-plan og NEJ Jeg taler ikke om slangeolie-SEO, jeg taler om at sikre dig, at dit stadig genererer relavent indhold, websteder linker naturligvis til dig (fordi din er så fantastisk) og dine titelmærker match brødteksten. SEO er en lang proces, medmindre din Stack Overflow og har en hær på 14,1 millioner brugere til at generere kvalitetsindhold til dig.

Der er en stor forskel mellem kvalitetsindhold og de ting, du finder på "det orddelte websted", som jeg ikke vil linke. (For at forhindre at no-follow saft drypper over dem).

7. Start

Alt fungerer? Missionen om at opbygge enestående blev opnået? Har en lanceringsplan og udfør den.

Hvis du gjorde alt rigtigt i trin 1-6, startede du bliver en leg ingen strejke det du kunne måske du får problemer. Bare vær klar til dem, og rette eventuelle fejl.

Send fakturaen, skyl og gentag.

 • 1 Fantastisk svar. Mit eneste problem kan være i arbejdsprocesområdet: dit kunne kun betragtes som "godt praktiseret" - hvilket er fantastisk, hvis du er godt praktiseret og og har en knirkende ren proces. Hvis du lige er begyndt, som OP synes at indikere, er det sandsynligvis klogt at bruge ting som wireframes og grundige mockups. Med andre ord - design med markup alene ville være, synes jeg, være ret akavet og begrænsende for nogen, der stadig er en begynder. Under alle omstændigheder - jeg værdsatte fokus på at vurdere landskabet og virkelig overskygge de forventninger en klient måtte have. Skål!
 • 1 Gode point, og jeg er enig i, at der er behov for trådrammer. Fejlen er, at det er virkelig svært for nogle kunder at forstå, at det bare repræsenterer en meget grundlæggende struktur. Nøglen er at holde dem primitive, og så design, farve eller typografi introduceres ikke, fordi det ikke er tid til at tale om de ting, da.
 • Jeg synes stadig, at design i browseren er den bedste praksis under alle omstændigheder. Andy Clark argumenterer sagen meget godt i sin Walls Come Tumbling Down-præsentation.
 • +1 om klienter og wireframes ... Interessant præsentation. Jeg er helt enig i adaptive designs og ikke at være "pixel perfekt" - browsere enkle vil skubbe din css rundt, og det er ok - nøglen er at give fleksibilitet. Når det er sagt, og måske er det bare gammel vane, men jeg kan stadig godt lide "i det mindste" ru ud et design i pshop -

Jeg kan godt lide at starte med <!DOCTYPE html>

Seriøst dog ... første prioriteter:

 1. Find ud af, hvad klienten ønsker. Tegn en grov skitse til det grundlæggende layout, kom op med et farveskema osv.
 2. Lav en grundlæggende navigations- og layoutmock up (statisk) og arbejd sammen med klienten for at finjustere den.
 3. Faktisk produktion. Få CMS og / eller statisk indhold på plads. Kontakt klienten igen for at sikre, at det er det, de leder efter, og at de kan håndtere CMS / CMS kan håndtere deres behov.
 4. Juster og gentag 3, indtil klienten er tilfreds.
 5. ????
 6. Profit!

Først og fremmest vil jeg tegne det grundlæggende layout og designe det på papir, før jeg begynder at kode. Efter at have afsluttet det grundlæggende design på papir er det let at kode det på en modulær måde. Selvfølgelig ville php & css være den bedste måde at tilpasse det på.

Jeg kan altid godt lide at starte med at lave en mockup ved hjælp af en slags photoshop-software, så den kan inkorporere alle billeder på dit websted.

De fleste af svarene går allerede i dybden, lad mig bare tilføje, at du skal bruge nogle rammer eller skabeloner, så du ikke spilder tid på at omskrive det grundlæggende.

Der er mange PHP-rammer til rådighed derude (Kohana er min personlige favorit), eller mange bruger Wordpress som base. Du kan også bruge en CSS-ramme, igen er der mange derude, en af ​​de mest populære er 960-netsystemet

Når du designer et websted, hvordan starter man normalt?

Som dig fandt jeg behovet for at markedsføre mig selv som webudvikler / designer for et par år tilbage. Jeg fandt mit startsted at være at forstå i mit eget sind, hvilke oplysninger, image og besked vil jeg tilbyde besøgende, der besøger mit websted? og hvad jeg ønskede, at brugeren skulle udrette / gøre, mens han besøgte mit websted.

Når jeg først fik den forståelse, blev designprocessen meget klarere. Det tillod for mig at nedskrive de elementer på min hjemmeside og efterfølgende sider, der skulle kommunikere disse emner.

For eksempel var jeg meget opsat på at gøre mit CV let at finde og downloade. Så når jeg designede mit websted, sørgede jeg for, at oplysninger om mit CV, og hvor det kunne findes, hvor det var let tilgængeligt.

Historiens moral skal være relevant. Alt på dit websted skal tjene et formål, ellers er det bare unødvendig støj.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger