Sådan installeres WampServer på Windows lynda.com vejledning

Jeg vil gerne høre dine tanker om, hvad der ville være bedre for begyndere og lettere at bruge og vedligeholde i det lange løb. Jeg skal bygge et websted i MODx, men jeg er ikke startet, så jeg troede, jeg ville spørge om dette først.

Personligt synes jeg, at ingen af ​​dem er lettere.

Hvis du vil køre en server, bare for at du kan teste på, mens du udvikler webstedet, vil jeg foreslå EasyPHP (den nyeste version fungerer ikke så godt for mig, jeg foreslår at bruge 5.3.2i (du kan også se andre ældre versioner)). Årsagen er, at EasyPHP, som navnet antyder, er let at bruge og opsætte. Det kommer ikke med andet end apache, php, mysql og phpmyadmin, og du kan konfigurere det til dit hjertes indhold (givet, du kan konfigurere Wampserver og XAMPP til dit hjerteindhold på nøjagtig samme måde, de er ikke som simpelt som EasyPHP).

Min grund til ikke at bruge Wampserver er, fordi den (på de to maskiner, jeg brugte den på) fryser ofte og bremser dit system en hel pakke.

Min årsag mod XAMPP er ens, bortset fra at XAMPP har en grund til at sænke din computer ned, hvor Wampserver ikke gør det, den har alt for mange funktioner til en simpel testserver på din udviklingsmaskine. Du behøver ikke have en ftp-server eller mailserveropsætning til en simpel udviklingsmaskine.

Hvis du vil bruge computeren som en webserver til offentligheden, ville jeg ikke bruge nogen forudkompilerede pakker, men installere hver ting, du har brug for separat, fra deres respektive kilder, fordi det generelt vil føre til en bedre opsætning og glattere kørende maskine.

  • 1 +1 til EasyPHP. Bare prøvet det takket være dette indlæg - så meget mere brugervenligt og let end de andre muligheder.

Jeg antager, at dette er for en lille virksomhed på deres kontor. Jeg ville aldrig bruge disse på det åbne internet. Jeg har mange Xampp-installationer på Windows XP og Win2000-kasser. De sidder i serverrummet og behøver aldrig anden opmærksomhed end sikkerhedskopier.

Xampplite (min favorit) er meget let at installere. Den indeholder det grundlæggende, mysql, PHP og hjælpeprogrammer.

@Marco er her: http://download.cnet.com/XAMPP-Lite/3000-10248_4-11327962.html og her: http://sourceforge.net/projects/xampp/files/XAMPP%20Windows/1.7.3 /

  • eksisterer XAMPP Lite stadig? Jeg kan ikke finde det i apachefriends.org/en/xampp.html

Jeg vil sige, at der ikke er nok forskelle mellem windows og linux-installationer til at få dig til at vælge den ene over den anden. Hvis du har mere erfaring med windows, ville jeg sætte det op på windows, ligesom hvis du har mere erfaring med linux, ville jeg sætte det op på linux. Apache blev udviklet til linux, så det er grund til at det fungerer bedre på linux, men igen hvis du lige er begyndt, bør det ikke gøre nok af en forskel. Du kan altid skifte senere, når dit websted er i gang og har et par besøgende. Det skal være muligt at skifte uden en nedetid på mere end et par minutter.

Dette gælder for standard Apache-installationer såvel som wampserver, selvom jeg aldrig har arbejdet med sidstnævnte.

Jeg havde ingen problemer med at konfigurere apache / mysql / php på ubuntu-serveren, bogstaveligt talt bare at have det installeret, og det fungerede. og der er masser af ressourcer og fora til rådighed til at hjælpe dig.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?