Saz'iso - Kaba me klarinetë

Så vi har dette flersprogede og multiregionale websted med hver region på deres specifikke underdomæne.

Indholdet på webstederne er stort set det samme bortset fra nogle få ændringer. Det er dog ikke duplikat.

Problemet er, at når jeg åbner Google i Region A og indtaster min forespørgsel, har de viste resultater URL'en fra Region A, men <title> fra Region B.

Jeg har kontrolleret gennemførelsen af hreflang attributter, og de er fine. Jeg er ikke sikker på, hvad der kan være problemet; har nogen nogen idé om, hvad der kan være årsagen?

  • 2 Bruger webstedet en betinget omdirigering baseret på brugerens IP-adresse eller Accept-Language? Har der været ændringer for nylig, f.eks. Indholdsopdateringer, URL-migreringer osv.? Hvad ser du i Googles cache?
  • Nej. Webstedet bruger ikke betinget omdirigering baseret på brugerens IP-adresse. Accept-Language tag har følgende værdi som standard for alle regioner og sprog: Accept-Language: en-US, en; q = 0.8, ur; q = 0.6 Vi flyttede webstedet til HTTPS fra HTTP. Google-cachen viser URL'en fra region B, men søgeresultatet viser URL'en fra region A

Jeg takker, at dette problem er indeksering. For en bedre løsning kan du gå til Googles webmasterværktøjer / Search Console >> Crawl >> Hent som Google og indsende disse sider / underdomæne end at vente, mens. Håber, at dit problem vil blive løst.

Se f.eks. Vedhæftet skærmbillede.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?