Hvordan hackere hacker, og hvordan man stopper dem

Jeg har planlagt at DDoS teste mit eget websted for at se kapaciteten på mit websted, men gav til sidst op, da jeg så dette råd:

DDOS-angreb gør det ikke række magisk til målet. Det vil krænke mange uskyldige netværksinfrastrukturer.

Hvis dette er sandt, betyder denne test, at jeg endda kan blive beskyldt fra disse infrastrukturudbydere for skaden på dem.

Jeg spekulerer på, om dette er sandt, kan nogen hjælpe mig?

  • 2 Dette er ikke en god idé. Den måde, trafik dirigeres over internettet på, kan påvirke flere netværk og er helt sikkert i strid med servicevilkårene for din internetudbyder og webhost. Brug et velrenommeret CDN (hvoraf mange er gratis) for at beskytte dit websted mod DDoS-angreb og bekymre dig ikke om det, det er det, de er specialiserede i.
  • @dan Lyder som et svar på mig! Skål !!
  • @closetnoc - mange stresstesttjenester (som endda forbliver mystiske, uanset om de er lovlige) på internettet (i det mindste når jeg Google er utallige øverst på siderne) kan vildlede webstedsejere til at "prøve DDoS deres egne sider for at teste trafik kapacitet ". Webstedejere uden meget viden kan antage, at DDoS kun påvirker dem selv. Og de vil forsøge at bruge sådanne stresstesttjenester og beskadige deres vært mod TOS utilsigtet. Det er virkelig dårligt.
  • Velkommen til webmastere! Jeg er enig. Jeg var webhost lige fra starten af ​​Internettet. DDoS-test er ikke noget, du vil gøre. Jeg var konsulent for alle større telekommunikationer på samme tid. Vi plejede at kunne isolere vores servere for at indlæse test og udføre indtrængningstest. Hvis du er vært for et firma, kan du ikke gøre det. Nogle af de kommercielle hostingfirmaer kan gøre dette for dig. Men disse hostingindstillinger er ekstremt dyre og ikke tilgængelige for offentligheden til generelle websteder. Hos BT testede vi løbende kundesider på vores røde LAN uden problemer. Skål !!
  • @closetnoc - Så du (eller din virksomhed) driver din egen servere og din egen værter. At foretage stresstest aftalt af dig (eller din virksomhed) vil ikke skade andre virksomheder.

Jeg er uenig i kommentarerne af en hovedårsag, ingen spurgte, hvordan vil denne DDoS udføres? Hvis du planlægger at bruge hacket netværk, så ja, det er en dårlig idé, da det lægger en masse stress på netværket, men lad os også se det i øjnene, 5-10 minutters hård trafik dræbte aldrig nogen.

Hvis du planlægger at bruge AB-værktøjer fra Apache (følg vejledningen her https://stackoverflow.com/questions/12732182/ab-load-testing) så er der absolut galt med det, og selvom det ikke viser dig, hvordan hjemmesiden vil udføre under reel stress er det normalt en meget god vejledning til webstedets ydeevne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?