Selenium Java-træning - Session 12 - WebDriver Introduktion og WebDriver API-kommandoer - Del 1

For at omskrive webadresser til at generere SEO-venlige smukke webadresser, blev det normalt anbefalet at bruge slutudvidelsen (normalt .html), da uden udvidelsen synes URL'en at være ufuldstændig. Sandsynligvis fordi en webside skal være magen til en fil (som den faktisk er) snarere end en mappe. Og det var metoden, der blev brugt af næsten alle websteder.

Imidlertid er jeg for nylig blevet bemærket, at store indholdswebsteder har fjernet html-udvidelsen fra slutningen af ​​URL. Dette er også tilfældet med stackexchange-projekter.

Er det gavnligt at fjerne html-udvidelsen? Eller er det blevet overbevist om, at det er ubrugeligt, og det er pænere at have URL uden udvidelse?

  • Hvor har du set, at det er bedre at tilføje en udvidelse? Google-artikel eller skete ikke! :-)
  • Jeg kan ikke huske det, men jeg var det tilfældet i mange SEO-forumdiskussioner. Desuden, hvis du ser tilbage, brugte næsten alle websteder html-udvidelse.
  • 1 hvis du ser tilbage, finder du masser af websteder, der brugte en forespørgselsstreng (? Id = 1). For at besvare dit spørgsmål betyder det slet ikke noget, hvad du laver.
  • Brug af forespørgselsstreng er ufordelagtigt for SEO (på grund af fraværet af nøgleord i webadressen). Jeg er dog nysgerrig efter at opdage den nylige "tendens" til url uden udvidelse.
  • Nej en forespørgselsstreng er ikke ufordelagtig, fordi manglende nøgleord i url'en. Det er ufordelagtigt, fordi det er en forespørgselsstreng (og nøgleordet kan være i parametre). De fleste søgemaskiner bruger ikke delen efter spørgsmålstegnet.

Den eneste fordel ved at holde det er for konsistens (du har et stort antal eksisterende webadresser, som du ikke ønsker at skulle tilføje en unødvendig 301-omdirigering til).

Den eneste grund til at fjerne det er for fleksibilitet - f.eks. Hvad sker der, hvis du vil flytte dit websted til .aspx, eller .php eller .shtml?

Der er INGEN SEO-fordel ved at fjerne filtypeforlængelsen. Det gør webadresser (lidt) kortere og mindre imponerende for web n00bs, men det handler om det.

  • 1 Mange mennesker gør det for at skjule den platform, de bruger (ligesom de ændrer HTTP-svar for at skjule eller forkert identificere deres serverkonfiguration).

Jeg synes ikke, du skal blande ord som "mappe" og "fil" med webadresser (URI'er for at være mere korrekte). Med andre ord er websider, der slutter med bredden .html ikke nødvendigvis) filer og slutter uden dem er (sandsynligvis) ikke mapper.

Du kan også have adresser, der slutter med .php, .jsp, .aspx eller .mycustomextension. Det betyder ikke noget for den besøgende på dit websted.

Som sådan finder jeg personligt, at enhver udvidelsesdel er overflødig og tilslører den faktiske betydning af den bestemte URI.

På den anden side kan en URI repræsentere en fysisk fil på en webserver. I et sådant tilfælde er .html der af en grund. For dynamiske sider er URI'er, der er uden udvidelse, mere brugervenlige (og SEO synes jeg).

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?