Århundreder - Fall Out Boy Lyrics

HTML er et sådant gammelt og besværligt sprog, som kun var beregnet til at markere tekst. I dag er det meget sjældent at se et statisk HTML-websted eller et websted med kun tekst eller et meget simpelt layout.

Som webudvikler finder jeg det ubelejligt at bruge HTML & CSS, meget gentagne og besværlige. Jeg tror, ​​at det for en masse websteder kunne forenkles meget.

Tim Berners-Lee (W3) skrev et dokument med navnet "The World Wide Web: Past, Present and Future" i august 1996

... selvom HTML vil blive betragtet som en del af den etablerede infrastruktur (snarere end et spændende nyt legetøj), vil der altid være nye formater, og det kan være, at et mere kraftfuldt og måske et mere konsistent sæt formater i sidste ende vil fortrænge HTML.

Så mere end 15 år senere er HTML stadig her, og det er her for at blive. Hvorfor?

Hvorfor giver søgning efter xml-alternativer så meget relevant resultat, men søgning efter html-alternativer giver næsten ingen relevante resultater?

Svar som "det er for svært at ændre en standard" svarer ikke på spørgsmålet, da der opstod en masse nye standarder siden starten af ​​internettet. Jeg søger heller ikke efter svar, der foreslår at bruge værktøjer til at forenkle processen eller formater, der alligevel afhænger af HTML eller CSS, teknologier, der i øjeblikket kræver et plugin og ikke engang forsøger at blive en åben standard (som Flash) er ikke et svar ingen af ​​dem.

BTW, her er 2 artikler skrevet for mere end to år siden som stof til eftertanke, det kan hjælpe med at skrive bedre svar.

"HTML, CSS og webudviklingspraksis: fortid, nutid og fremtid", der beskriver et meget beslægtet problem af Jens O. Meiert.

"A Brief History of HTML" af Scott Reynen. Her er et citat fra slutningen:

Så nu kan du besvare spørgsmål om HTML5 uden engang at se på kladden, hvilket er praktisk, fordi kladden er over 400 sider. Hvorfor er der et nyt tag i HTML5? Fordi en browser-leverandør (måske den, der også ejer et stort videoside) ville have det. Hvorfor er der så mange scriptbare interface-elementer i HTML5? Fordi en browser-leverandør (måske den, der sælger telefoner uden Flash-understøttelse) ønsker dem. Hvorfor understøttes RDFa ikke i HTML5? Tilsyneladende ville ingen browserudbydere have det.

Er det fremtiden?

  • Hvis du finder html og CSS ubelejligt, bør du sandsynligvis få et andet job

"Som webudvikler finder jeg det ubelejligt at bruge HTML & CSS"

Det er vanvittigt, er ikke HTML og CSS kommet langt i de sidste 10+ år? Fra javascript fik vi jQuery og AJAX, en forbedring af javascript. HTML5 CSS3 forbedringer af HTML og designmetoder. Med CSS-forbedringer er vi flyttet væk fra tabeller, har flydende design.

Nu med mobiltelefoner har vi design, der justeres baseret på brugeragenterne, så de passer til iPads, iPhones, Androids og mere.

Ingen ønsker at ændre en standard, men snarere forbedre den, der sker dagligt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?