Hunderace Video: tyske korthårede og langhårede pegepinde

På et socialt netværkswebsted er det generelt en god ide at tillade genbrug af gamle brugernavne fra slettede konti, eller er det bedre at forbyde deres genbrug for evigt?

Hvordan gør de store drenge det (Facebook, Google osv.)?

Generelt, hvad DB angår, er det ikke en big deal på begge måder, fordi de fleste tabeller er forbundet med en slags bruger-id og ikke brugernavnet.

Jeg kan bestemt se, hvorfor du ikke vil tillade genbrug af BANNED-brugernavne, men hvad med brugernavne fra konti, der simpelthen blev slettet af den oprindelige ejer? Frigør du disse brugernavne, eller forbyder du deres genbrug?

Fordele ved at tillade genbrug:

  • Frigør ledig plads til brugernavn.
  • Nuværende kontoejere kan "nulstille" deres konti ved blot at slette det og hurtigt genregistrere det med det nøjagtige samme brugernavn.

Ulemper ved at tillade genbrug:

  • Kan skabe forvirring. Forestil dig en gammel bruger med tusindvis af indlæg på et forum. De sletter deres konto, deres indlæg forbliver under det gamle brugernavn, og nogen kommer og registrerer sig med det samme brugernavn. Det ser ud til, at den nye bruger oprettede alle de gamle indlæg. Sikker på, du kan ændre brugernavnet på den gamle bruger inden du sletter deres konto for at undgå denne forvirring, men uanset hvor de er citeret, vil du stadig have deres originale brugernavn, hvilket stadig kan skabe forvirring.
  • Kan "spilles". Forestil dig, at en meget populær bruger sletter deres konto, og nogen genregistrerer hurtigt dette brugernavn for at drage fordel af den "tillid", der er knyttet til dette brugernavn, og muligvis bruger det ondsindet mod intetanende brugere.

Eventuelle andre fordele / ulemper, jeg tænker ikke på? Jeg er virkelig nysgerrig efter at lære, hvordan de store drenge gør det, og hvorfor.

Dybest set besvarer du allerede dit spørgsmål selv. Én ting at tilføje: Hvis du forbyder genbrug af forældede brugernavne, kan du altid tilbyde tidligere brugere at vende tilbage og genbruge deres konto under deres gamle brugernavn. Btw. sådan gør Facebook det. Og hvis du tror (jeg gør), at mange virksomheder ikke rigtig nogensinde vil slette oplysninger, de engang har, kan du forestille dig, at de fleste websteder ikke sletter gamle data, men blot deaktiverer dem. For ikke at bryde databaseindekserne, forbliver også de deaktiverede brugernavne "unikke" og kan ikke overtages af en anden. De punkter, du nævnte, taler også for denne praksis. Det faktum, at brugerne identificeres ved hjælp af ID snarere end efter brugernavn, kan antyde, at enhver kan tage det samme brugernavn på samme tid, men dette vil ikke være et problem for dit spørgsmål.

Jeg vil sige, at det er fint. På de fleste fora vil du sandsynligvis have en håndfuld langsigtede og velkendte brugere, så hvis du besluttede at slette deres konto, kunne du føje deres brugernavne til listen over forbudte brugernavne. (Dette vil sandsynligvis ske manuelt, men du kan basere det på antallet af stillinger / omdømme, de havde.)

Hvis der forbliver indlæg fra den tidligere bruger på webstedet, skal du omdøbe den tidligere bruger (f.eks. Til 'user1234') for at undgå enhver forvirring. Dette er alligevel en god idé, når nogen sletter deres konto, da deres brugernavn kan indeholde personlige oplysninger.

Som jeg ved, bruger nogle websteder begge veje sammen. for eksempel når du sletter din Yahoo! konto, giver de dig mulighed for at reaktivere din konto i en bestemt periode (90 dage for Yahoo!). Hvis du ikke har gjort det, så Yahoo! sletter dine oplysninger og giver andre mulighed for at genbruge dit id.

Genbrug er frygtelig dårlig idé, på grund af 1 kontraårsag

Forbud efterligning i enhver fra og beskyt IP for gamle brugere hele tiden - Internettet slutter ikke i dag, og lige uden for dit websted ... og brugerens tekst og brugernavne er linket

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?