Sådan tilføjes TXT-post under dns-konfiguration

Jeg har 2 domæner: domain-a.example er mit vigtigste websted og domain-b.example er et domæne, der bruges til at omdirigere brugere til min hovedwebsite (domain-a.example).

På mit ovh dashboard indstillede jeg omdirigering fra domain-b.example til https://domain-a.example and https://www.domain-a.example

Omdirigering fungerer perfekt. Hvis jeg går til http://domain-b.example Jeg omdirigeres til https://domain-a.example men hvis jeg ringer til mit domæne-b med HTTPS https://domain-b.example det virker ikke, fordi jeg ikke har SSL-certifikater.

Jeg forstår ikke, hvordan jeg kan få SSL på OVH-omdirigeringsdomæner.

  • Det kan forventes, hvis nogen anmoder om en ressource over HTTPS, det kræver stadig en SSL til dette domæne, selvom det omdirigeres til en anden URL med en SSL. Den nemmeste / billigste løsning er bare at tilføje Cloudflare til det første domæne, som giver gratis SSL'er, så skal omdirigering fungere.
  • @dan Så jeg er nødt til at foretage omdirigering selv og ikke bruge OVH-omdirigering?
  • Når du har en SSL på det domæne, du omdirigerer fra, kan du udføre den omdirigering, som du vil. Cloudflare leverer også omdirigeringer ved hjælp af sideregler.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger