Sådan skifter du et websted fra Blogger til WordPress Meget nem måde

At udføre lokale destinationssider som beskrevet i https://moz.com/blog/local-landing-pages-guide er muligvis ikke ideelt set fra en brugeroplevelse. At have linket "Byer, vi serverer" eller "Tjenesteområder" i hovednavigationen er ikke nødvendigvis værdifuldt for brugeren, når de byspecifikke destinationssider alle er steder inden for en radius af 15 kilometer fra SAB's hovedkvarter.

Det føles som om bedste praksis er helt i strid med brugeroplevelsen her. Hvis jeg absolut skal oprette placeringssider til omkring 10 kommuner inden for min klients serviceområde, vil jeg hellere IKKE sætte tjenesteområderne som et primært navigationselement. Det er ikke nyttigt for brugeren. Enhver, der ser, at virksomheden leverer tjenester i hovedstadsområdet [byens navn], vil allerede forstå, at virksomheden kan servicere deres by, der ligger 8 km væk. Det er indlysende.

Dette er et problem, fordi vi er nødt til at lave lokal SEO, men vi skal også give en ideel oplevelse.

Hvad synes du?

  • Det handler ikke altid kun om at se, at du kan betjene dette område. Der er ofte specifikke detaljer, der skal udfyldes om det. Ting som leveringsomkostninger, serviceplaner for området, svartid for området, vidnesbyrd fra andre i området. Hvis en blikkenslager er i byen 8 km væk fra mig, vil jeg have, at blikkenslageren skal overbevise mig om, at de regelmæssigt tager turen til min by, og at mine naboer er tilfredse med servicen.

Du kan altid gøre en dårlig idé til en god idé, hvis du sømmer processen med at tilpasse denne idé til din egen særlige situation.

Googles retningslinjer giver dig grundlæggende disse topanbefalinger:

  • placeringssider må ikke linkes fra sidefoden.
  • placeringssider skal ikke være en del af konverteringstragten.
  • placeringssider skal være fremtrædende i den virkelige verden.
  • Undgå at bruge skabeloner eller det samme indhold, hvor kun placeringsnavnet er ændret.

Områderne vi tjener side

Denne side indeholder alle links til dine målrettede placeringer. Den måde du gør det på, og i hvilken sammenhæng afhænger af arten af ​​dit websted og brand.

Du skal lade Googlebot finde denne side, så du bedre kan linke den fra en god side. Jeg har set websteder, der linker til denne side i startsiden, men kun fra hjemmesiden. Med andre ord vises dette sidefodlink aldrig på en indre sidefod.

Jeg har også set folk linke fra hovedmenuen til denne side som "servicerede områder", "områder, vi betjener" eller "omgivende forstæder".

En anden populær placering er under servicesiden, og nogle mennesker opretter endda et link fra siden om os.

Placeringssiderne

Så du ender med et antal placeringssider, som din klient vil rangere efter ?. Her er var "en dårlig idé forvandlet til en god" færdighed, vil betale sig.

Du skal oprette sider, der ideelt set giver et tilbud, der er skræddersyet til placeringsbehovet. For eksempel landdistrikterne vs bymæssige, alderen infrastruktur vs nye udviklinger osv. Efter min mening kræver denne tilgang en masse forskning, og med kunder, der ønsker at rangere for mere end 20 forstæder, er det ikke muligt hele tiden.

En anden måde at gøre indholdet unikt for hver placering er ved at give brugerne data, som virksomheden ejer. F.eks. Antal ordrer eller tilbud, der er leveret i løbet af 30 dage, svarprocent på forespørgsler, udført arbejde, gallerier, andre oplysninger, som det ejes af dig eller klienten, og som vil give de lokale beboere en god kilde til pålidelig information, der dig og kun dig kan levere.

Nogle gange kan folk lide at lægge kort, men gør det på en meningsfuld måde, ikke bare smide et kort derinde for at spise plads.

Nogle placeringer vil være egnede til nogle tjenester, andre vil ikke være egnede til de samme tjenester, anfør de tjenester, der virkelig er nødvendige for disse placeringer.

Brugeroplevelsen

Den måde, du gør det sted eller de områder, vi betjener sider på, skal altid være underlagt brugeroplevelsen.

Et link her eller der forstyrrer ikke den måde, brugerne opfatter dit brand på, og den måde, dit brand kommunikerer med dem gennem hjemmesiden. Dog vil de oplysninger, du giver. Det er op til brugeren at klikke på et bestemt link, og du skal ikke vildlede brugeren ved at give dårlige oplysninger eller oplysninger, der ikke formidler med det formål at linket og den samlede værdi, webstedet giver.

Hvis en bruger ser et link i hovedmenuen, der peger på "områder, vi tjener", skal du bedre være op til brugerens forventninger. Hvis dette "områder, vi tjener" -linket er inden for en god sammenhæng, design eller blandt andre nyttige menulinks, skal du give det bedst mulige indhold, og det er en god brugeroplevelse.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?