Sådan bruges brugerdefinerede omdirigeringer i blog / websted Forøg visningerne og øg Adsnese-indtjeningen på telugu

Er det muligt at omdirigere et blogspot-websted til en eksisterende URL?

Bemærk, at jeg ikke ønsker at købe et nyt domæne og bede blogspot om at bruge det, f.eks. Som i dette spørgsmål: Hvordan har jeg en blogspot-blog i mit domæne ?.

I stedet prøver jeg at 301 omdirigere til et eksisterende websted for at kombinere hjemmesiden og bloggen ét sted. Så det skal være:

301 example.blogspot.com/post to example.com/blog/post 

Fra dokumentationen, der henvises til på det spørgsmål, du linkede til:

Du kan bruge denne funktion med domæner (f.eks. Example.com) eller underdomæner (f.eks. Blog.example.com). Du kan dog ikke specificere underkataloger (f.eks. Eksempel.com/blog/) eller jokertegn (f.eks. * .Eksempel.com).

Hvordan bruger jeg et brugerdefineret domænenavn på min blog?

Uanset om Blogger / Blogspot implementerer en omdirigering, er det virkelig op til Google, da Google faktisk er din hostingudbyder, når du bruger den blogplatform.

Jeg antager, at du ændrer dine Blogger-blogindstillinger for at pege på underdomæne på dit domæne (ikke en underkatalog) ville oprette en 301-omdirigering, da Google har tendens til at være ret god til at implementere bedste praksis ... men husk, du kan ikke bruge en underkatalog, medmindre du vil proxy-anmodninger til underkatalogen på dit hoveddomæne igennem til den server, hvor din blog befinder sig.

Opdateret:

Jeg har brug for en måde at fortælle blogspot til 301 fra hvert indlæg lavet på blogspot til det samme indlæg, der er lavet på det eksisterende domæne.

Hvis det er tilfældet, kan du prøve dette:

  1. Opret en DNS-post for blogspot.example.com for at pege på Blogspot (i henhold til instruktionerne fra den artikel)
  2. Gennemfør blogspot-blogoverførslen (pr. Artikel)
  3. Når overførslen er gennemført (dvs. eksempel.blogspot.com omdirigerer til blogspot.example.com), skal du ændre DNS-posten for blogspot.example.com for at pege på din server på example.com
  4. Forudsat at Blogspot fortsætter med at skubbe trafik til dit blogspot.example.com-underdomæne (som det måske eller måske ikke) kan du oprette en omdirigering fra blogspot.example.com/* til eksempel.com/blog/*
  • Jeg er ikke sikker på, at det besvarer spørgsmålet. Jeg vil ikke bruge blogspot længere. I stedet ville jeg tage alle gamle blogspot-indlæg og lave en identisk på det eksisterende domæne. Jeg har brug for en måde at fortælle blogspot til 301 fra hvert indlæg lavet på blogspot til det samme indlæg, der er lavet på det eksisterende domæne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?