Gratis download ibill - Simplest and Best Billing & Invoice Manager

Jeg vil gerne give kunderne mulighed for at betale, men de kan uanset om det sker gennem en ordentlig gateway (f.eks. SagePay) eller gennem noget andet som PayPal, Amazon Checkout eller Google Checkout.

Personligt har jeg ikke købt noget gennem Amazon Checkout undtagen på Amazon.co.uk, og mine PayPal-køb har været begrænsede. Med hensyn til Google Checkout har jeg ingen idé om, hvad det er, eller hvordan det fungerer ud fra et forbrugerperspektiv.

Jeg forstår, at folk, der køber fra mindre websteder, er lykkeligere at betale med PayPal, da de allerede har en konto og stoler på PayPal.

Hvad angår Amazon Payments og Google Checkout, bruger folk dem faktisk, hvis de får valget? Der er mange mennesker på Kindles i disse dage, der er glade for at købe ting via Amazon på deres Kindle. Ville Amazon Payments give mening for denne voksende skare?

Med for mange betalingsportaler, der tilbydes, kan det være forvirrende i kassen. Ved nogen, om dette er et problem for ægte kunder?

Jeg har heller ikke set mange 'betal med Amazon Payments' ikoner på websteder (du ser PayPal hele tiden). Øger annoncering det faktum, at du kan betale med Amazon Payments, salget, f.eks. til Kindle-ejere, der har en tåget bogkøbskonto, som 'deres anden halvdel ikke kender til'?

Folk bruger den form for betaling, de er mest fortrolige med. Så jo flere betalingsmuligheder, du tilbyder, jo mere sandsynligt er det, at en bruger foretager et køb på dit websted. Ulempen ved dette, for dig som webmaster (eller ejer) af dette websted er, at du har flere betalingskilder, som du skal integrere og teste samt afstemme dine bøger med.

At tilbyde din kunde flere måder at betale er kun så forvirrende, som du gør det. Hvis du tydeligt viser deres muligheder for dem, bør det være meget let for dem at foretage betaling. At gøre siden med betalingsmuligheder meget visuel (dvs. billeder / logoer af Paypal og Amazon, Google Checkout og kreditkortbilleder til de største kreditkort, du tager, hvis du også bruger en ægte købskonto) er en vigtig del af denne proces. At gøre checkout-processen så ens som muligt for alle dine betalingsmetoder er også en god idé. Naturligvis har du ringe kontrol over kundeoplevelsen, hvis de skal forlade dit websted for at foretage betaling på tredjepartsprocessors websted (dvs. Paypal), men du styrer alt indtil og efter at de forlader dit websted.

Ingen kan med sikkerhed fortælle dig, at brugen af ​​Amazon eller en anden betalingsudbyder vil øge salget, fordi bare at tilbyde det ikke nødvendigvis betyder, at det vil øge salget. Hvordan du præsenterer betalingsmulighederne og din type kunde vil have mest indflydelse på, om det at tilbyde en bestemt betalingsprocessor vil øge salget. For eksempel, hvis din kundekreds er typiske eBay-brugere, vil det helt sikkert øge salget at tilbyde Paypal som betalingsmulighed. Hvis din kundekreds er læsere eller akademikere, vil det sandsynligvis øge salget ved at tilbyde Amazon osv.

Da de fleste tredjepartsbetalingsudbydere ikke har oprettet eller månedlige gebyrer, er det værd at tilbyde dem til dine kunder. Derefter kan du se, hvilke der fungerer godt, og hvilke der ikke fungerer. Du kan senere slippe de dårligt presterende for at gøre din kasse mindre rodet og lettere at bruge.

  • Jeg har en ven, der driver en rigtig, virkelig stor side med alle de normale sociale netværksdodader, som der er statistikker for. Ingen bruger 'Digg' eller 'Stumbleupon', kun 'Facebook' får klik. Jeg spekulerede på, om nogen med et stort transaktionssted kan sige det samme for betalingsportaler. Bruger nogen 'Google Checkout' eller 'Amazon Payments'? Eller tilføjer du dem lige så meningsløse som at tilføje en 'StumbleUpon' eller 'Digg' -knap (til alle formål og marsvin).
  • 3 Hvilken slags side driver din ven? Digg tiltrækker en bestemt demografi. Hvis hans brugere ikke er i den demografiske tilstand, er Digg-knappen ubrugelig. Hvis han tiltrak den slags bruger, ved jeg på, at han ville se meget mere brug. Men uanset hvad gjorde han den smarte ting ved at prøve dem alle først, fordi han vidste, at han ikke efterlod trafik på bordet. Hvad betalingsudbydere angår, er Paypal langt væk den mest populære. Google Checkout ville være et fjernt sekund og Amazon en fjern tredjedel. Jeg arbejdede tidligere i handelsservicebranchen, så jeg følger med på den slags ting.
  • Han er en hun, og siden tiltrækker hele demografien for ægte produkter, tjenester og information. De er ikke i nyhederne hver uge, bare en gang om måneden på BBC, signifikant sammenlignet med de fleste internetsider, men ikke klikværdige nok til den svindende Digg-tjeneste - går på samme måde som myspace - CEO trak sig tilbage, personale afskediget, brugere sprang skib - og snart snart lige så sej som HotBot-søgemaskinen (drevet af Inktomi, kan ikke glemme det ...). Vil gerne have nogle tal snarere end fornemmelser, erfaring snarere end ekspertise i betalingsgateways situationen, men tak.

Jeg vil kun tale om personlig oplevelse.

Vi har et par e-handelswebsteder, der sælger detailsoftwaresoftware i forskellige lande (UK, USA, Australien). Jeg vil bruge Storbritannien som et eksempel.

Vi bruger SagePay som gateway til betalingsbehandling. Vi har også implementeret Google Checkout. Når kunden er på en kurvside, kan han vælge "Checkout Now" ved hjælp af vores egen checkproces (betalinger behandles via SagePay) eller Google Checkout (hvor han bliver omdirigeret på Google-webstedet og gør resten der).

Resultaterne: I gennemsnit placeres måske 1 ud af 50-60 ordrer ved hjælp af Google Checkout. Hvis vi pr. Måned kan lave, lad os sige, 400-500.000 kroner i salg ved hjælp af vores egen checkproces, tjener Google Checkout maksimalt 20K. Jeg er nødt til at nævne, at ca. 40% af ordrer foretages af tilbagevendende kunder (almindelige .. eller dem, der har mere end 1-2 ordrer, selvom de placerer den en gang om året).

PayPal - vi blev spurgt 2-3 gange om måneden, om de kan betale med PayPal .. men virksomheden ønsker ikke at håndtere det (jeg kan ikke huske nøjagtig forklaring, men det har noget at gøre høje priser, det faktum at PayPal kan let suspendere din konto i tilfælde af klage (selvom det er en latterlig klage - som "Jeg har bestilt det ved midnat, hvorfor har jeg det ikke leveret kl. 9") og besværet med at bevise, at du ikke er "en elefant "bagefter).

Men hvis vi vil have det (PayPal) implementeret på vores websted, kan jeg forestille mig, at det med lethed slår Google Checkout: det er velkendt, muligvis har alle allerede en konto.

Når vi tager alt dette sammen, er det klart, at SagePay fungerer bedst for os, især med hensyn til gebyrer: Hvis kunden betaler med betalingskort, betaler du kun 10 p for en transaktion; Kreditkort - omkring 2,2% (det afhænger af din faktiske aftale og er forskellig for hvert firma, hvor mange transaktioner pr. Måned du har, beløb osv.) Eller omkring 1,3%, hvis transaktionen er 3D-sikker - hver virksomhed får deres egen satser - det er kun tilnærmelser.

  • Meget nyttigt svar, mange tak! Formentlig er Amazon Payments uden for radaren, målt ved dine kundeforespørgsler.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?