Bedste Seo Wordpress-plugin til 2016 - Få SEO-guiden GRATIS!

Jeg skriver manualen til en SaaS og offentliggør den på vores hjemmeside. Er det bedre at opdele i flere mindre sider eller en enkelt lang?

Med hensyn til brugeroplevelsen kan jeg få det til at fungere med begge. Spørgsmålet er, hvad der er bedre for SEO?

  • 2 Kortfattede og fokuserede emner pr. Side. Forvirre ikke dit arbejde ved at være for bredt, men ethvert emne, der ikke er komplet, kan ikke konkurrere. Kun du kan bestemme dette. Nogle sider bliver længere og andre kortere. Det, der er vigtigt, er at være organiseret, fokuseret, skabe fordøjeligt indhold og ikke være overvældende eller overvældende. Det er ikke sidelængden, der fungerer godt i søgningen, men effektiviteten.
  • @closetnoc Jeg er ret sikker på, at sidelængden er en faktor. Hvordan vil du måle "effektivitet"?
  • Se også (muligvis et duplikat): En længere side vs. flere målrettede undersider?
  • Du skal have 1 side, fortsæt med at overvåge denne video indtil slutningen, den vil oplyse dig. youtube.com/watch?v=lyiikzjg9a0
  • Vi havde et spørgsmål om netop dette emne for et stykke tid siden. Længde er IKKE en faktor. Effektivitet er. webmasters.stackexchange.com/questions/106761/…

Sidelængde er ikke en faktor for, hvor Google rangerer siden. Der er mange sider, der rangerer med korte sider og masser af lange sider, der ikke rangerer. Hvad du sandsynligvis tænker på, og hvor du løber ind i problemer, er tyndt indhold. Hvad @closetnoc sagde er rigtigt, at du vil fokusere på fuldstændigheden og grundigheden af ​​dit indhold.

Så når du tænker på at skrive din manual, hvor mange ord ville det tage at besvare læserens spørgsmål fuldstændigt og grundigt? For nogle fag kræver det mange ord. Og mange ord betyder ikke dårlig UX. Du kan organisere indholdet med mange underoverskrifter og underafsnit på en side. For andre emner, som din manual dækker, kan et kort afsnit være nok.

Og - husk at det heller ikke kun er ordene på siden. Nogle sider kan have få ord, men en lang video eller et billede. Disse sider kan rangere og fungere godt for SEO. Det handler om at besvare det spørgsmål, som folk prøver at besvare. Så skriv en side, der besvarer spørgsmålet bedre end nogen anden, og du øger dine chancer for den sideplacering.

  • Både den korte sideløsning og den lange sideløsning vil svare på spørgsmålene lige så gode. De vil blot besvare spørgsmål om funktionerne i vores SaaS. Jeg læste indlæg på Backlinko, der tydeligt siger, at sidelængden betyder noget. Men når jeg ser på andre SaaS, har de alle forskellige sider til forskellige funktioner. Så jeg er lidt forvirret over, hvilken vej jeg skal gå ...
  • Her er et citat fra John Mueller hos Google: "Vær sikker," sagde Mueller, "Googlebot tæller ikke bare ord på en side eller i en artikel, selv korte artikler kan være meget nyttige og overbevisende for brugerne." Kilde wordtracker.com/blog/… Så - hvis du hurtigt kan besvare et spørgsmål, er det godt! Brug for flere ord? Store! Undgå bare at have sider, som folk ikke finder nyttige eller nyttige til at besvare deres spørgsmål.
  • Pænt sagt! Skål !!

Hold det på en side, og opret ikke flere sider til indholdet. Opret i stedet hoppekoder i artiklen.

Som i starten opretter du en indholdsfortegnelse. Sådan her

Indholdsfortegnelse

Overskrift 1

A B C

Overskrift 2

A B C

Så hvis nogen kun vil læse om, klikker han bare på det og direkte omdirigeres til siden. I dette tilfælde vil dine chancer for søgemaskins synlighed være højere på grund af stort indhold på en side.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?