At få lejlighed i orden: Rengør mig, del 1

Antag, at følgende er stien til mit websted.

  1. example.com/blog: Du kan finde alle blogindlæg her.
  2. example.com/forum: Du kan finde alle forumindlæg her.
  3. example.com/tools: Du kan finde alle værktøjer her.

Forummappen har brugergenereret indhold. Hvis Google straffede dette websted på grund af brugergenererede forumindlæg af lav kvalitet, kan jeg så komme tilbage fra Google-sanktionen ved at fjerne forummappen fra mit websted?

  • Selvfølgelig. Men så igen, kan du simpelthen politiet på dit forum. Husk, at sanktioner ikke løftes hurtigt. Forebyggelse er et pund kur kur værd.
  • @closetnoc Tak ... Ja, jeg modererer alle indlæg .... Så der er ingen meget farlige indlæg som spam ... Men mange er af lav kvalitet. Det er virkelig hårdt modereret dem. Jeg mener, hvis jeg fjernede dem, vil forum bare være et tomt forum ....
  • 1 Ja. Jeg forstår det. En af de tjenester, jeg leverede, da jeg var i teknologibranchen, var såning af webstedsfora. Det er ægte arbejde. Det virkelige trick er at få brugere, der hæver den standard, som nye brugere ønsker at efterligne. Mit folk var eksperter ligesom på dette websted. Ellers kan samtalerne forværres til junk ganske let. Åbner også emnerne for bredt inviterer ufokuserede spørgsmål og svar. Det er helt sikkert en balancegang! Tilskynd eksperterne med ægte svar og detaljer. Vær heller ikke bange for at oprette nogle brugere til dig selv og venner, der kan fungere som frø fra tid til anden.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?