De 10 mest undervurderede billige dufte til efteråret 2020 | Skjult perle Köln til mænd

Vi starter et projekt, hvilket mål er at skabe en ny frontend-interface til vores produkt. Den gamle version blev oprettet i PHP, meget dårligt skrevet. Vi vælger det sprog og de rammer, som vi vil bruge i den nye version.

Krav:

  1. Ny grænseflade kommunikerer med API. Ansøgning har ikke sin egen database.
  2. Vi har ikke et stort team, 3 max programmerere til hele projektet.
  3. De vigtigste programmerere er PHP-veteraner og kender nogle andre teknologier (Rails, C, C ++, noget Java), men ikke på professionelt niveau. Men generelt er de gode og erfarne programmører.

Så:

  1. Vi ønsker at finde et godt alternativ til PHP. Jeg kan godt lide Rails, men hele ActiveRecord-modellen vil være ubrugelig, når jeg bruger applikations-API.
  2. Java har brug for en masse konfiguration og en person, der er ekspert i Java til at køre dette projekt korrekt. Også i Java er der mange store og komplicerede virksomhedsrammer - ikke særlig godt for 2-3 programmørhold.
  3. Python - Jeg kender ikke Python og kender ikke gode og erfarne programmører, der kender PY - men det er ikke så kompliceret og stort som Java og måske i lang tid er det et godt alternativ til PHP.

Hvad tænker du?

Hvis du har gode programmører, der kender PHP, skal du bruge PHP. Dit problem er ikke rigtig med sproget, det er med dårligt skrevet kode - som kan skrives på ethvert sprog. (Indrømmet, PHP gør det lidt lettere for nybegyndere at skrive dårlig kode.)

Der er masser af rammer til PHP, der kan hjælpe med at holde din kode ren. Personligt foretrækker jeg enkelheden i CodeIgniter, men læser op på mere avancerede som CakePHP.

Hvad angår andre sprog, er Java efter min erfaring helt uegnet til et websprog. ASP.net er en anstændig mulighed, men er naturligvis afhængig af Microsoft-teknologier (Stack Overflow er bygget på ASP.net, så det er tydeligvis ikke slumret.) Python er så vidt jeg ved, ret solid - Google bruger det også i udstrakt grad.

  • « Java er helt uegnet til et websprog »Jeg er ikke enig, især ikke når jeg arbejder på store projekter. Webudvikling skal være mere struktureret, og det kan tage længere tid (gobelin, jsp, stivere ..). Men vedligeholdelse og fejlretning er lettere.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?