Hurtigste gratis VPN til Windows, Mac og Android

Hvad er den bedste / sikreste måde at oprette et websted eller intranet på en eksternt hostet server, men gør det kun tilgængeligt inden for min virksomheds netværk? Jeg prøver at undgå at køre min egen server internt.

Trin 1: Kræv et login

Tilføj en login-side foran ethvert indhold, du ikke vil have adgang til eksternt. Dette hjælper også med at forhindre, at nogen besøger dit kontor og bruger din WiFi i at komme ind. Dette er også en god idé, selvom du er vært internt.

Trin 2: Tilføj en SSL

Tilføj et SSL-certifikat, så du kan indlæse webstedet via HTTPS. Dette forhindrer snoopere mellem dit kontor og webserveren i at læse, hvad der foregår.

Trin 3: Bloker eksterne besøgende

Brug din .htaccess- eller nginx-konfiguration til at blokere IP-adresser uden for dit virksomheds netværk. Enhver, der arbejder eksternt, og som stadig har brug for adgang, skal kunne gøre det via VPN.

Apache:

Order Deny,Allow Deny from all Allow from 1.2.3.4 

nginx:

location / { allow 1.2.3.4; deny all; } 

Trin 4: Indstil Noindex

Bare hvis nogen crawlere stadig formår at komme forbi IP-blokken (som er let nok til at ødelægge eller tabe efter en konfigurationsopdatering), skal du bede dem om ikke at indeksere dit websted.

Tilføje <meta name='robots' content='noindex' /> ind i HEAD på dine sider, og returner et X-Robots-Tag "noindex, nofollow" overskrift.

nginx:

add_header X-Robots-Tag 'noindex, nofollow'; 

PHP:

header('X-Robots-Tag: noindex', true); 

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?