Steve Harvey går i stykker efter at have set sit mors hus

Ved nogen, hvordan AwesomeTable fungerer med søgemaskiner? Jeg tænker at bruge det til at oprette et simpelt katalog på et websted, men det skal indekseres for at være nyttigt for klienten.

  • Det bruger Google Sheets, der bruger IFRAME ... Se: webmasters.stackexchange.com/questions/54169/…

Jeg kender ikke AwesomeTable specifikt, men hvis det er i en IFRAME, som Simon siger, det er i sin kommentar, får du muligvis ikke meget SEO på dine egne sider.

Hvis dataene indlæses dynamisk, er det heller ikke sandsynligt, at søgemaskinerne ikke indlæser disse data. Med andre ord ville det være bedre, hvis din server genererede dataene og sender dem til klienten. På den måde når en søgemaskine indlæser din side, indeholder den nævnte data.

Nu er der problemer med kataloger, hvor de ændrer sig hele tiden, og uanset hvilken side du har med et sådant katalog, ville det alligevel være et bevægeligt mål, og for google (eller andre) at sende deres brugere til en side, der ofte ændres, er en risiko, da data i søgeforespørgslen findes muligvis ikke længere på den side.

Så jeg vil i stedet koncentrere mig om at oprette en side pr. Produkt og have disse sider indekseret snarere end dynamiske eller i det mindste permanent skiftende sider med lister over indhold indekseret. Faktisk kunne disse katalogreferencesider endda blive markeret som NOINDEX for at undgå at få folk sendt til noget meningsløse sider.

For at bemærke sender Google sjældent brugere til sådanne sider nu om dagen. De har en ny algoritme, kan jeg forestille mig, der registrerer sider, der er lister over andre sider, og de prøver at undgå at sende folk derhen. Jeg kan stadig finde disse sider på den anden eller tredje side af Google-søgeresultaterne, men sjældent på forsiden. Helt ærligt er det irriterende, når du kommer til en side, og dine søgeord er spredt mellem 3 eller 4 sider, og resultatet har således intet at gøre med søgningen i første omgang.

At have siderne i kataloget er stadig en god idé, da folk, der kan lide dine produkter, finder dem meget nyttige, hvis de gøres åbenlyse nok til, at de findes og kan bruges til hurtigt at finde ethvert produkt.

  • Tak. Nu synes jeg det er bedre at have en mere almindelig side. Awesome Tables ville være nyttige bare fordi det er så let at bruge.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?