NY KZ ZSN PRO 1BA + 1DD KZ Hybrid øretelefon Aliexpress headset HIFI øretelefoner i øreskærm

Jeg har en WordPress-blog, og jeg lavede en undermappe som denne

https://example.com/Tourism 

men når jeg åbner denne URL med små bogstaver "t", viser det mig 404 ikke fundet fejl:

https://example.com/tourism 

denne undermappe har mange indlæg, og når jeg åbner "turisme" (med små bogstaver "t"), viser det mig 404 ikke fundet.

Hvordan kan jeg omdirigere alt "turisme" -ord til "Turisme" med .htaccess?

  • Hvad har du prøvet? Dette ser ud til at være en relativt simpel omdirigering? Men hvis du bruger WordPress, skal dette måske gøres i WordPress, ikke .htaccess?
  • 1 Det er langt lettere at bruge alle små URL'er end blandede store URL'er. Reglerne for omdirigering til alle små bogstaver er trivielle sammenlignet med reglerne for at finde ud af den korrekte sag for hver URL individuelt. Jeg arbejdede for TripAdvisor, og de havde blandede case-URL'er sådan. De er en stor smerte at støtte og har ikke meget, hvis nogen fordel.
  • @ MrWhite Jeg prøvede ikke nogen kode. hvordan kan jeg gøre dette med wordpress? Jeg er ny inden for denne form for wordpress.
  • ja, jeg lavede denne undermappe for et par måneder siden, og denne form for webadresser er indekseret i google, og det kan medføre problemer at ændre det. @StephenOstermiller

I .htaccess, for at omdirigere alle webadresser, der starter /tourism til /Tourism så kan du gøre noget som det følgende øverst på .htaccess fil i roden, Før WordPress front-controller:

# Redirect '/tourism' to '/Tourism' RewriteRule ^t(ourism.*) /T$1 [R=302,L] 

Skift 302 (midlertidig) omdirigering til 301, når du er sikker på, at den fungerer OK.

For et WordPress-specifikt svar (dvs. omdirigere sent og ikke blande sig med "normal" trafik), så spørg dette på vores WordPress søsterside på https://wordpress.stackexchange.com/

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger