Battlefront 2 Remastered Space Update (2020)

Jeg er nødt til at studere en strategi for en side, hvor indholdet opdateres ca. en gang om måneden, og titlen og webadressen altid er den samme. Som nu er der kun en video på siden. For at forbedre seo for den side tænkte jeg at foreslå min kunde at tilføje en transskription af videoen for at forbedre placeringen. Jeg læste, at i tilfælde af video <~ 15 minutter foreslås det at tilføje en teksttranskription for at gøre de nøgleord, der bruges i videoen, tilgængelige.

Jeg er i tvivl, fordi denne side altid har den samme url / titel, mens teksten og videoen ændres månedligt. Antag at siden vil blive placeret på slangen for et givet nøgleord, der er til stede i transkriptionen, i den næste måned kan emnet ændre sig, og så kan der ikke være flere nøgleord angående dette emne. At være url / titel altid den samme, vil dette straffe seoen?

Jeg mener, jeg ved ikke, om resultaterne er cachelagret, og selv om det ser ud til, at siden indeholder et givet nøgleord, er der chancen for, at brugeren ser det nye indhold, hvor nøgleordet ikke mere er til stede.

I dette tilfælde er det bedre at foreslå at ændre url / titel også? Overvej at det gamle indhold ikke længere kan være tilgængeligt på webstedet, så siden vil altid være den ene. Min tvivl er, om det er bedre at ændre url / titel (lad os sige, da det var en ny side) eller at opretholde den gamle url / titel statisk (i dette tilfælde ved jeg ikke, om ændring af tekst og video vil straffe det ).

  • Genspejler titlen tilstrækkeligt indholdet af siden, selv efter at den har ændret sig?
  • @StephenOstermiller Ja, det er en generel titel, der passer til alt indholdet. Det er en månedlig finansiel rapport, så selvom de detaljerede emner kan variere i løbet af måneder, er den generelle altid en månedlig økonomisk analyse.
  • Forventer du, at folk, der søger efter siden, bruger forskellige forespørgsler fra måned til måned, eller er "X økonomisk analyse", hvordan du forventer, at siden findes?
  • @StephenOstermiller som nu er der et standardsæt af brugere, der ved, at der vil være et nyt indhold hver måned, og derefter hver måned tjekke stedet for denne nye rapport. Jeg vil gerne bruge denne side til at tiltrække flere brugere, fordi virksomheden gør en stor indsats for at producere dette indhold, så dybest set vil jeg gerne motivere nye brugere hver måned med dette nye indhold, og jeg vil gerne forbedre dets positionering i slange Jeg kan overveje at tilføje en statisk generisk tekst som introduktion, men generelt kunne de bruge forskellige forespørgsler relateret til videoemnerne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?