Opsæt Magento Store med flere sprog

Jeg er nybegynder i magento. Jeg opretter en produkt det er grundlæggende en videofil. Jeg vil have, at når brugeren klikker på det produkt, bliver han bedt om at købe forskellige filstørrelser til den video som HD-version, SD-version. Så jeg tænkte at oprette en simpel produkt med brugerdefinerede muligheder for filstørrelse.

Men jeg vil have dit forslag om, om jeg skal oprette det som et produkt, der kan downloades, kan konfigureres eller et simpelt produkt med brugerdefinerede muligheder.

Dybest set er jeg forvirret, da det skal være en produkt, der kan downloades hvor de forskellige størrelser videofiler findes på serveren til download eller det kan være enkel produkt skal du bare klikke og købe det bestemte produkt med filstørrelse eller det kan være konfigurerbar også.

Foreslå venligst. Tanx på forhånd.

Da dit produkt er beregnet til at blive downloadet, risikerer jeg at gætte på, at det skal være et produkt, der kan downloades. Den downloadbare type giver mulighed for at vælge forskellige versioner / kopier / størrelser af filer, prøv det og se.

  • Thanx for at svare. Kan du fortælle mig, hvordan jeg tilføjer forskellige versioner til et enkelt produkt, der kan downloades.
  • Upload bare hver version af produktet. Her er nogle instruktioner.
  • hvad jeg fik at vide er, at man kan tilføje forskellige links til de forskellige versioner, men jeg vil have, at kunden skal vælge versionen fra rullemenuen på samme måde som vi gør ved at tilføje brugerdefinerede muligheder til det enkle produkt og derefter købe det tilknyttede link til det version.
  • Der er en indstilling for "Links kan købes separat". At sætte dette til "Ja" giver kunderne en mulighed. Nye produkter, der kan downloades, har allerede indstillet til "Ja".
  • Thanx. Jeg vil prøve at arbejde på den måde. Se venligst på dette spørgsmål - stackoverflow.com/questions/5469684/… Jeg har et presserende behov for et svar på det.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger