Brug af Google Translator করে ৩০০ ডলার আয়। Freelancer। Deltidsjob 2020

Google adsense nægter fortsat min app fra at have annoncer på grund af et "utilstrækkeligt indhold" -problem.

Jeg administrerer en webapplikation, der giver brugerne mulighed for at indstille Youtube-videoer som vækkeure. Det inkluderer en Youtube-søgning på stedet for at hente videoer fra brugerforespørgsler og viser brugerens alarmer.

Webstedet har god trafik (500 brugere om dagen), promoveres i øjeblikket af Google i Google Chrome Webstore, og ajax-anmodningerne kan crawles i henhold til Googles retningslinjer (https://developers.google.com/webmasters/ajax-crawling/ ).

Selvom jeg forstår, at der ikke er meget indhold ud over det brugergenererede, ved jeg virkelig ikke, hvad jeg ellers skal medtage på siden. Måske tilføje kontakt og om sider, og måske vil et andet afsnit øge navigationen. Google hævder, at jeg har brug for en "fuldt lanceret og fungerende side, der giver brugerne mulighed for at navigere igennem hele dit websted med en menu, sitemap eller passende links". De beder også om "fulde sætninger eller afsnit"

Er ikke Google Adsense-løsninger til webapplikationer? Skal alle webapps inkludere ubrugelige navigerbare undersider?

Adsense er et kontekstuelt annoncenetværk. Det betyder, at det viser annoncer baseret på webstedets tekst indhold. Adsense-bot kan ikke kun give mening om billeder eller videoer. Så dig brug for tekstindhold på dit websted, så det kan levere relaterede annoncer.

Google selv kæmper for at tjene penge på videoer. AFAIK youtube er heller ikke rentabelt.

Så du skal se på andre annoncenetværk end adsense. Måske bannerannoncenetværk, der betaler på CPM-basis.

BTW hvis du følger Andrews råd, kan du få dit websted til adsense, men du tjener ikke meget. Uden noget relevant tekstindhold, der skal parse, vil alle de annoncer, du ser, ikke være relateret til dit websteds indhold, og derfor vil de levere ringe indtægter. Der er også en risiko for at få din adsense-konto deaktiveret, da Google allerede har afvist dit websted.

Jeg tror, ​​det kun er for dit første websted, ellers blev jeg bedstefarfar i en gammel politik uden min viden, da jeg ikke har brug for nogen form for godkendelse, når jeg opretter et nyt websted og genererer annoncer til det i Adsense.

Kan være lidt sort hat-ish, men du kan altid gå på et sted som flippa og købe et billigt websted, der har indhold og anvende med det domæne først bare så du kan komme ind døren. Alternativt skal du bare gå på et forum som forums.digitalpoint.com og købe nogle artikler og kaste dem på et nyt sted og ansøge om det.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?