Heste udstillet til salg i Indien

Jeg sporer konverteringer til leadgenerationsformularer ved hjælp af Google Analytics og bruger Google Ads til at skabe betalt trafik til webstedet. Jeg bruger Drupal 7 som CMS til hjemmesiden.

De fleste af de uorganiske besøgende, der kommer fra GAds, hopper tilbage uden at udfylde formularen. Lad os sige, at besøgende A besøger webstedet ved at klikke på Google Ads og hopper tilbage uden at udfylde formularen. Efter en dag eller derom kommer besøgende 'A' tilbage til hjemmesiden 'direkte' og udfylder derefter formularen. Hvordan automatiseres denne sporing og finder ud af, at de besøgendes vigtigste kilde var Google Ads, selvom han senere vender tilbage direkte ved at skrive webstedets adresse?

Du kan oprette et "mål" til udfyldning af formularen. En nem måde at gøre det på er at gøre målet til et "destinationsmål" i webadressen til tak-siden for udfyldelse af formularen.

Så når du ser på måltilskrivningen, vil den som standard gøre, hvad du vil. Det tilskriver målet til den sidste ikke-direkte indgang. GA har flere tilskrivningsmodeller til rådighed for mål. Se hvordan Google Analytics tilskriver målkonverteringer? - Crazy Egg Blog

  • Tak, Stephen. Jeg bruger et bestemt mål, og som du med rette sagde, varer det kun den sidste tilskrivningsmodel. Så de fleste af mine konverteringer viser, som de er fra organisk trafik. Er der dog en anden måde at spore, hvilken tilskrivning der virkelig fik konverteringen til at ske uden at få premium google analytics? Kan jeg spore IP-adressen og indtaste den i en skjult fil, når brugeren udfylder formularen? Så jeg vil være i stand til at matche det med den første kildesti for den besøgende.
  • Brug af standard "Sidste ikke-direkte klik" lader en senere organisk tilsidesætte det første klik. Det lyder som om du vil have "Første interaktion." Du skal bare ændre tilskrivningsmodellen i dine indstillinger: support.google.com/analytics/answer/1662518?hl=da

her er dit svar:

  • Brugere vender tilbage i løbet af en kampagnes levetid. I løbet af en given kampagnes levetid tilskrives en tilbagevendende bruger til dit websted den ene kampagne. I sådanne tilfælde kan du forvente at se flere sessioner end klik. For at se antallet af sessioner fra tilbagevendende brugere skal du krydssegmentere kampagnen efter brugertype.
  • Brugere vender tilbage til dit websted via bogmærker. Analytics bruger gclid-parameteren i dine endelige webadresser til at identificere trafik fra Google Ads-annoncer. Parameteren gclid vises i din destinationssides URL, når en bruger ankommer til dit websted fra din annonce. For eksempel, hvis dit websted er www.eksempel.dk, når en bruger klikker på din annonce, vises det i adresselinjen som:

www.eksempel.com/?gclid=123xyz

  • Hvis brugere bogmærker dit websted sammen med gclid-parameteren, registrerer Analytics trafik fra disse bogmærker, der kommer fra dine Google Ads-annoncer. Google Ads registrerer dog ikke klikene (og annoncører debiteres ikke for disse sessioner, da de ikke er faktiske klik på annoncerne). Server latenstid
  • Hvis en bruger kommer til dit websted fra en annonce og derefter forlader destinationssiden, før sporingskoden udføres, sendes gclid-parameteren aldrig til Google-serverne, og det klik er ikke knyttet til sessionen. Resultatet er uoverensstemmelse mellem klik og session.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?