Tutorial De Como Poner El NightBot En Directos | Loquendo

Jeg har en meget lille webside, i en meget konkurrencedygtig niche, der muligvis modtager 100 hits om dagen, hovedsagelig for nøgleord med lange hale i blogindlæg. I går og i dag har jeg modtaget snesevis af hits i timen til hjemmesiden, hvor jeg normalt kun har 2-3 hits om dagen til hjemmesiden.

Treffene bruger mindre end 15 sekunder på siden, bruger forskellige browsere, versioner, opløsninger og byer og er alle direkte (dvs. ingen henvisninger). Der synes ikke at være nogen fællesnævner for at kunne identificere eller muligvis blokere for disse hits.

Fra hvad jeg kan bestemme, sker der ingen reel skade, medmindre det bare er for at få min startside til at have en høj afvisningsprocent og negativ indvirkning på SEO.

Bør jeg være bekymret for disse hits, der påvirker SEO, eller er dette en slags penetrationstest?

  • 2 Hvordan vil en høj afvisningsprocent skade din SEO? Google bruger ikke Google Analytics-data til ranking. Google bruger muligvis tilbagespredningsfrekvensen for brugere, der vender tilbage til søgeresultaterne, men disse brugere kommer ikke fra søgning, fordi de ikke har en henvisning. Se Påvirker et websteds afvisningsprocent Google-placeringer?
  • @StephenOstermiller ikke sikker på, hvorfor Google ikke ville bruge hvert stykke data, de kunne indsamle til at forbedre deres algoritmer, inklusive GA. Min erfaring har været, at direkte hits fra andre kilder som Facebook har fremskyndet Googles indeksering af mine sider. Derudover, samme dag som ovenstående "angreb", faldt mine SERP-positioner 10 positioner for næsten hver side og er ikke kommet sig. Sammentræf?
  • Ikke alle websteder bruger Google Analytics, så Google kunne ikke få komplette data fra det. Fordi de vil have webmastere til at bruge det, har de lovet ikke at bruge data fra det til SEO-formål. Disse ting kan meget vel være tilfældigt. Facebook-kampagner skaber ofte interesse for dit websted, som Google kan se, f.eks. Backlinks. Det kunne være interessant at drive kampagnetrafik, der ligner sider, der kører GA, og ikke at teste det som et SEO-eksperiment.
  • @StephenOstermiller, tak. Det eneste ord fra Google, som jeg har set, er fra 10 år siden. Og det er det samme firma, der sagde "Der er ingen mikrofon i Nest-termostaten", ikke? :-) RE Google kan læse Facebook-links. Jeg er sikker på, at det er muligt, men jeg har aldrig set et FB-link i nogen af ​​SEO-backlinkværktøjerne. Der er en ældre undersøgelse af, om GA-sporing påvirker positionen på seoblog.com/analytics-affect-rankings-seo. Jeg tror dog, at ægte test ville kræve nøjagtigt samme antal og typer af hits for hvert sted for at det skulle være et æble til æble-test.
  • Eller en stor stikprøvestørrelse, f.eks. Ved hjælp af titusinder eller hundreder af websteder.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?