Tysk kystvagtspraktikant

Hvad er generelt (en slags gennemsnit) forskel mellem antallet af websitetreff og dets placering i søgeresultaterne?

Eksempel:

Lad os overveje den hypotetiske forespørgsel "eksempel". Nu, hvis et websted, der er det første valg, når websøgningen (google-lignende) får N brugere pr. dag.

Hvor meget forventes der til andet valg? Tredje? Fjerde?

  1. N
  2. N / x?
  3. Ikke relevant? ...

Måske lidt bedre formulering af spørgsmålet:

Hvad er funktionen mellem rang i websøgning (for en forespørgsel) og faktisk resultat i besøg for de rangerede websteder?

daglige_besøg = f (rang_in_søgning)

Jeg ved, at der er mange andre variabler, men helt sikkert skulle der være mindst et skøn (eller flere skøn for de almindelige sager). For at indsnævre det:

  • forvent en forespørgsel med brugen af ​​hundreder eller tusinder om dagen
  • forespørgslen er noget ret standard i det meste af verden (i det mindste verden med højhastighedsinternet og huse).
  • søgemaskinen er Google (eller google-lignende)

Du er også velkommen til at tilføje andre indgange i den funktion, jeg leder efter, hvis du kan svare med en kompleks model.

  • Nogle websteder sporer disse statistikker: advancedwebranking.com/ctrstudy Med hensyn til, hvor nøjagtige de er for en bestemt niche, bliver du sandsynligvis nødt til selv at undersøge.

Det, du beskriver, er den forventede klikrate (CTR) for hver rankingposition - med andre ord, hvilken procentdel af klik hver position får.

Dette kan variere meget afhængigt af hensigten bag søgningen (f.eks. Kommerciel vs informativ), enheden (mobil vs desktop) og mange andre faktorer, men som udgangspunkt ser skrivebordsadfærden sådan ud:

#1: 30% of clicks

#2: 15% of clicks

#3: 10% of clicks

#4: 6% of clicks

#5: 4% of clicks

Som jeg sagde, varierer dette meget, især med stigningen i nul-klik-søgninger (dem, hvor du kan se de oplysninger, du ønsker, direkte på resultatsiden med fremhævede uddrag).

Jeg oprettede en meget enkel organisk trafikestimator, som du kan lege med den, der kan gøre det lettere at forstå: tilføj bare den månedlige søgevolumen for et bestemt søgeord, vælg en placering og enhedstype, og du kan se, hvor meget trafik du kan forvente .

Overhovedet ikke et perfekt værktøj, bare et godt udgangspunkt for at få nogle ideer.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?