Sådan repareres eller nulstilles Microsoft Edge for at løse eventuelle problemer på Windows 10

Jeg har første domænenavn registreret hos nogle domænenavnsregistratorer, som jeg ikke har en webhosting-konto for, kun dns-hosting.

Jeg har andet domænenavn registreret hos godaddy med en webhosting-konto.

Jeg vil omdirigere det første domænenavn til det andet, så når brugeren skriver det første domænenavn, hvad der vises er indholdet af det andet domænenavn, men URL viser det første domænenavn. Så for eksempel, hvis jeg skriver "firstdomain.com/smth/index.html", viser det mig indholdet af "seconddomain.com/smth/index.html", men URL-linjen viser "firstdomain.com/smth/index.html ".

Jeg forsøgte at gøre dette ved at indstille CNAME på det første domæne som dette "firstdomain.com -> seconddomain.com", men det ser ud til, at det er umuligt at indstille en CNAME-post, der starter med det første domænenavn og peger på det andet . Du kan kun oprette CNAME-poster, der starter med underdomæner i det første domæne. Så jeg kan oprette "www.firstname.com -> seconddomain.com" men ikke "firstdomain.com -> seconddomain.com". Hvordan kan jeg løse dette problem?

Og efter at jeg har oprettet CNAME til det første domæne, hvad skal jeg ændre på min godaddy-konto, så alt fungerer efter hensigten? Skal jeg også ændre noget i dns-posterne for det andet domæne?

  • Hvad er den første registrator? Specifikke oplysninger vil kræve at vide, hvem du har at gøre med. Alternativt skal du kontrollere, om registratoren tilbyder "domænet maskering" i modsætning til bare videresendelse.
  • @Su 'Første registrator er japansk, så der er sandsynligvis ingen mening med at nævne det. Jeg er ikke sikker på, hvad der er domænet maskering, men jeg har fuld kontrol over dns-poster.
  • 1 Lad os tilføje, dette er ikke en god praksis. Brug bedre en domæne og omdiriger alle andre domæner til et hoveddomæne. Google kan lide det bedre;)

Du behøver ikke at indstille et CNAME. Du kan bare indstille en A-post, der peger på den samme IP-adresse. I hostingpanelet på dit websted har du derefter angivet det andet domæne som et alias.

  • Jeg ville opvote, men det kan jeg ikke, jeg har ikke nok karma til det. Du har brug for mindst 15 karma for at være i stand til at stemme.

En omdirigering er pr. Definition en "omdirigering" og vil ændre url i adresselinjen. Det du leder efter er URL-omskrivning.

For eksempel understøtter Apache denne slags ting med mod_rewrite.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger