Bedste lydende hybrid dual driver TWS øretelefoner - Soudpeats H1

Vi er blevet bedt om at h1 tagge noget af vores SEO-agentur, og jeg ville bare fornuftigt kontrollere det, da det føles meget på den mørkere side af indholdsadministration for mig (som en person med mindre erfaring med dette).

De har bedt om, at sætningen 'eksklusive spil' skal være på webstedet, men placeringsnøgleordet skal være en H1 (i henhold til nedenstående markering)

exclusive

ranking keyword

games

(den ydre div vi tilføjede for at sikre, at formatering var ensartet på tværs af de tre ord)

Dette generer mig - det er ikke semantisk indhold, og det føles som om vi prøver at rangere på et nøgleord uden faktisk at skubbe hele sætningen som 'overskrift'.

Naturligvis med CSS kan jeg få det hele til at 'se' korrekt ud, men det føles bare mere underhåndet end bare at gøre det hele til en h1.

Tanker om dette? Er det en acceptabel SEO-praksis? Er den semantiske karakter af indholdet sekundært for at få det enkelte søgeord rangeret?

Skål

  • 2 Dette er overoptimering og ubrugeligt. Jeg hader at høre, at "SEO-virksomheder" stadig smider denne vrøvl ..
  • 1 Terry, fyr SEO straks! Du har nøjagtigt ret. Der er ingen semantisk betydning. Søgning handler om hele sprog og ikke om nøgleord. Beviset er i det originale forskningspapir skrevet af Brin og Page, hvor det tydeligt fremgår, at begivenhedskampe giver dårlige resultater. Google var beregnet til at være en søgemaskine baseret på sproglig semantik. Ethvert udseende, som søgeordsmatcher foretages, er rent tilfældigt. Skål !!

"Nøgleordstopning" er måske ikke det eneste problem her, for mig ligner det mere et formateringsproblem end et markupproblem. Efter dit eksempel er det virkelig svært at afgøre, om der faktisk er et semantisk indholdsproblem, men lad os antage, at der er.

I denne sag bekymrer Google sig om den negative indvirkning et stykke indhold har på brugeroplevelsen. Med hensyn til brug af søgeord ved vi ikke, hvor mange der er for mange, men du var virkelig nødt til at gå til ekstremer for at få denne straf til sparke ind.

Disse retningslinjer viser, at den måde disse søgeord vises på, og hvordan den er sammenhæng er vigtig. Du skal ikke føle, at det nøgleord, du prøver at rangere efter, er uden for konteksten i hovedoverskrift på din side.

De fleste mennesker mener, at HTML-markering ikke er vigtig, fordi Google understøtter strukturerede data. HTML-elementer tjener et formål, det er muligvis ikke en stærk placeringsfaktor såsom links, men hvert element formidler et formål. Der er regler eller konventioner til brug af

og

og deres relative position, for eksempel kan du ikke placere sidefodselementet i dokumentets hovedafsnit. I dit tilfælde kan vi teknisk godkende den måde, markeringen bruges på, der er ikke noget problem at bruge en

inde i en
. EN
betragtes som et containerelement. Dog vil jeg hellere bruge inde

.

exclusive ranking keyword games

EN side note: Jeg forventer altid at se et p- eller afsnitselement efter en overskrift.

Med hensyn til formatering er der visse regler, der foreslår kvalitetsindhold, for eksempel tekstens størrelse, farvekontrast og selvfølgelig den stil, du anvender passende på HTML-elementerne. World Wide Web-konsortiet opretholder også en standard, der styrer aspekterne og indholdet af websider, der skal præsenteres og i en rækkefølge. Dette er en anden grund til, at jeg foreslår at bruge inde

. Jeg har været vidne til websteder, der rangerer efter meget konkurrencedygtige søgeord ved hjælp af denne tilgang.

  • Som jeg formodede, og jeg føler, at med denne og de andre kommentarer ovenfor (som jeg har opstemt) er jeg berettiget i min bekymring. Dit eksempel er nøjagtigt, hvordan jeg ville være gået, hvis nogen bare havde bedt mig semantisk om at repræsentere indholdet som en semantisk hovedoverskrift på siden i modsætning til at forsøge at fluffe omkring det, som vi er blevet bedt om at gøre.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?