Tube Gorilla - Webinar & gennemgang

Vores lokale handelskammer har et indgående link til os, men de bruger en intern ASP-side til at behandle linket og bruger en 302-omdirigering til at sende siden til vores websted. Så vores ankertekst på deres startside linker faktisk til en intern side på deres websted, der derefter 302 omdirigerer til den URL, der sendes til det.

Har jeg ret i at antage, at ingen af ​​vores forankrede nøgleordstekstlink-juice overføres, og at dette omdirigerede link er meget mindre værdifuldt for os end et direkte link? Er det overhovedet værdifuldt set fra et SEO-synspunkt, hvis det udføres på denne måde?

Matt Cutts har sagt, at Google vil følge omdirigeringer op til et bestemt punkt, så disse links vil have en vis værdi. Der vil dog være noget tab af PageRank på grund af omdirigering.

  • Jeg troede dog, at det kun gjaldt 301'erne. 302 er en midlertidig omdirigering, så de sandsynligvis ikke sender "link juice".
  • Jeg er ret sikker på, at Matt Cutts sagde, at Google behandler 301 og 302 det samme. Nu for at finde det link ...
  • Hvad er din kilde til at sige, at der er et tab på grund af omdirigering? Gælder det stadig?
  • Som nævnt i svaret har Matt Cutts angivet det i sin blog. Det gælder stadig. Men det betyder ikke rigtig, da PR næsten ikke er en placeringsfaktor mere.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?