Udvikle dynamisk blog med PHP OOP (projektoversigt)

Jeg spekulerer på, er der sådan en ting som en WYSIWYG / grafisk editor til PHP-baseret websted som Drupal og Joomla?

Jeg er fra printverdenen og arbejder med kode og database, der bare gør mig nødt!

Tak ~ Jeno

TinyMCE er populær og generelt tilgængelig i indholdsstyringssystemer som Drupal og Joomla.

Måske leder du efter noget som CKEditor.com?

Hvis ikke, bedes du afklare dit spørgsmål.

  • Intet p. Jeg leder efter noget som Dreamweaver, RapidWeaver, Flux .... osv. Software, der lader dig "se", hvad du laver, i stedet for at arbejde med kode og forestille dig, hvad der foregår bag dit hoved.
  • Jeg leder efter noget brugervenligt WYSIWYG grafisk editor til at udvikle Drupal PHP-baseret hjemmeside. Jeg har prøvet Adobe Contribute og Dreamweaver, men fungerer ikke.

Prøve Adobe Contribute. Fra deres ofte stillede spørgsmål:

Hvad er Adobe® Contribute® CS5, og til hvem er det beregnet?

Adobe Contribute CS5-software gør det muligt for brugere at samarbejde forfatter, gennemgå og udgive webindhold - uden at lære HTML. Det er ideelt til forfattere, redaktører og indholdseksperter, der ønsker friheden til at opdatere deres egne websider. Det er også ideelt til webdesignere og udviklere, der ønsker at bevare integriteten af ​​deres design og kode.

  • Taco HTML Rediger måske?
  • Jeg bruger Contribute.Det er fantastisk at lade brugerne redigere sider, men du har brug for nogen, der kan bruge Dreamweaver til at konfigurere skabelonerne i første omgang og definere, hvilke dele af siden de kan redigere. Det er ikke designet til at arbejde med Joomla eller Drupal.

Der er et par redaktører, der hjælper med webudvikling, men ingen der får dig ud af at arbejde med koden. Microsoft webmatrix er sandsynligvis den, der får dig længst med drupal og joomla. Har ikke brugt det selv, så jeg kan ikke sige meget om, hvordan man arbejder med det, men det ser lovende ud.

Jeg har ikke så god erfaring med Drupal, men for Joomla er jeg helt klar over, at der er en Joomla DreamWeaver-udvidelse, som giver dig mulighed for at bruge Joomla i samarbejde med DreamWeaver. Der er så mange Joomla-redaktører, se venligst www.joomla.org

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger