Facebook Auto Poster Software - Auto Post til flere grupper og sider

Jeg har ledt efter en måde til automatisk at sende eller dele artikler / lister fra min egen selvfremstillede blog-ish-platform. Det er ikke noget kompliceret, og hver artikel / liste indeholder en titel, kategori, indhold, tags, billeder og kontaktoplysninger.

Spørgsmålet har været, om det er muligt automatisk at dele hvert nyt indlæg, når det er lavet, til facebook uden at skulle gøre dette manuelt eller helt skrive et nyt indlæg på Facebook med det givne indhold. Efter at have søgt ganske grundigt kan jeg ikke finde en løsning på dette problem. Er der nogen gode forslag?

PS: Alle indlæg / artikler / lister fra min platform er gemt i en MySQL-database og fås adgang derfra for at vise dem på mit websted.

  • Den nemmeste ting at gøre, bortset fra at ramme Facebook API selv, når du udgiver, er sandsynligvis at oprette et RSS-feed og tilslutte det til IFTTT. Bed IFTTT om at sende alle nye artikler til Facebook, Twitter, uanset ... Der er andre tjenester, der også vil skubbe feeds udover IFTTT.
  • Tak for info. At gå direkte til FB api var en mulighed, men jeg var ikke helt sikker på, at det er tilladt. Jeg vil undersøge denne IFTTT :)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger