G.E.M. 邓 紫 棋 x Eric Chou 周兴哲 - 《别 勉强 Don't Force It》 中文 / Pinyin / English af NEXT Lyrics

Jeg har en trælignende datastruktur på omkring seks niveauer dybt, som jeg gerne vil repræsentere på en enkelt webside (kan være faner, træer; ....)

I hvert niveau er både underordnede knudepunkter og indhold mulige. At præsentere det som et rigtigt træ ville ikke være meget anvendeligt (for stort).

Jeg tænkte i linjen med at skjule dele af træet, når du borer ned og præsenterer en brødkrummer eller lignende for at holde dig informeret om, hvor du er ...

Jeg antager, at mit spørgsmål koger ned til: nogen ideer / eksempler?

Tx!

Har du set den måde, hvorpå Visual Thesaurus håndterer dens komplekse træstrukturer? Med deres visualisering kan de let håndtere mere end seks niveauer i et træ.

  • +1, tx, det kan være en idé, men de gør selvfølgelig ikke 6 niveauer, og hvad mere, det fungerer kun, hvis indholdet er ret lille

Se på JIT spacetree visualisering (www.thejit.org). De bruger JSON.

Du kan måske overveje en tilgang som githubs træskyder, som giver dig mulighed for at bore ned gennem komplekse biblioteks- og filstrukturer.

Det er en smuk løsning til at vise komplekse datasæt, og deres implementering er det bedste, jeg har set.

Freemind er en Mindmap-skaber, der eksporterer til flash og til html med JavaScript. Det er meget let at bruge og effektivt, men udseendet er ikke så spektakulært som ovenstående løsninger.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?