Underdomæner vs Undermapper

Jeg har oprettet en blog på webflow på blog.mysite.com.Jeg vil dog gerne have bloggen live på mysite.com/blog til SEO-formål. Se her for mere detaljeret tankeproces.

Cloudflare løser dette problem med servicearbejdere. Imidlertid bruger jeg i øjeblikket GoDaddy til mine navneservere og foretrækker ikke at skifte til cloudflare. Hvordan kan jeg nå det samme mål om at opretholde domæneautoritet for min blog på mysite.com/blog, mens jeg stadig er teknisk vært for min blog på blog.mydomain.com?

  • 1 Den artikel siger "Google siger, at underkataloger og underdomæner behandles ens", men fortæller derefter, hvordan de adskiller sig uden at nævne nogen undersøgelser eller kilder. Efter min erfaring fungerer underdomæner fint for din blog. Hvis det er smertefuldt at placere det i en underkatalog, kan du. Se vores spørgsmål her med mit svar: Hjælper / skader underdomæner SEO?
  • tak @StephenOstermiller. Jeg hører dig, at du kan få blog-underdomænet til at fungere, men jeg vil helst ikke. Har du en foreslået måde at nå løsningen ovenfor på? Tak
  • 1 @PatrickMevzek det ville være nyttigt, hvis du var mere eksplicit og redigerede spørgsmålet for at hjælpe med at rydde op, hvor jeg har "forvirrede navne"
  • 1 Mulig duplikat af Hjælper / skader underdomæner SEO?
  • 1 Rediger dette for at give flere detaljer om din server. Der er mange forskellige måder at opnå dette på, men de afhænger af din serverkonfiguration.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?