Rengøring af en inficeret Windows-pc

Jeg er i øjeblikket ved at udvikle en webapplikation, der har en masse javascript, der arbejder bag sig. Før jeg distribuerer det (hvilket vil tage et par måneder), vil jeg sikre mig, at det mindst er lidt sikkert med hensyn til angreb.

Jeg så dette link allerede, men det har ikke nogen ressourcer, som jeg kunne bruge til at lære 'kunsten' at hacking. Jeg ønsker ikke at udnytte andre websteder, jeg vil bare lære det for at gøre mit websted sikkert.

  • 3 Hacking / sikkerhed - IT-sikkerhed er mere passende site: security.stackexchange.com - se der.
  • Tak skal du have. Det ser ud til at have det, jeg ønskede! Sry, jeg kan ikke stemme dig endnu ..
  • Hvis du vil sikre din webapp, skal du lære mere om websikkerhed, som inkluderer almindelige angreb og sårbarheder, men også dækker standardforsvaret mod dem og generel bedste praksis. Fokus på ressourcer, der kun lærer dig, hvordan du hacker websteder, er den forkerte måde at gå om, da det ikke giver dig den whitehat-viden, der er udviklet til / af sikkerhedspersonale. F.eks. du lærer måske om de almindelige scripts, der bruges til at udnytte websteder, men du lærer ikke om kodningspraksis, der fører til mindre sikkerhedsfejl.

Standardmyndigheden på dette område er sandsynligvis OWASP. Se især OWASP Top 10, der beskriver de mest udbredte og farlige sikkerhedsfejl.

Du kan være interesseret i denne Linux-distro. Jeg snuble over det for et par måneder siden. Absolut nyttigt til det, du prøver at opnå. Håber dette er nyttigt.

http://www.backtrack-linux.org/

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?