Sådan fjernes en Jailbreak fra enhver iDevice (iPhone / iPod / iPad)

Jeg måtte tænke over dette et stykke tid, er det muligt at være vært for et websted over en 3g-forbindelse? ikke fra en mobilenhed, men fra en fuld server, hvis du skulle have den i en bil, kunne du være vært for siden derfra?

Den eneste måde, jeg troede, det var muligt, var, hvis port 80-trafik blev videresendt til IP-adressen på serveren fra 3g-udbyderen, og derefter naturligvis pege webstedets DNS-adresse til det specifikke tårn?

Dette skal være ret gennemførligt. Få en computer tilsluttet et 3g-netværk. Brug en dynamisk dns-tjeneste som dyndns for at holde styr på ip-adressen på computeren. Det burde handle om det. Selvfølgelig vil det være forfærdeligt langsomt, og det vil sandsynligvis falde fra netværket en gang imellem. Hvorfor vil du gøre dette?

Jeg ville ikke blive overrasket, hvis nogen derude har en webserver-app til din smartphone ... meningsløs, men sandsynligvis ret let at gøre.

Faktisk afhænger det af din udbyder.

Hvis du har en offentlig IP-adresse, og 80 TCP-porten ikke er blokeret, end det er muligt. Du skal sørge for, at du får den samme IP-adresse hver gang eller bruger dynamiske dns som @Karthik nævnte.

Selvfølgelig ville det være utroligt langsomt på grund af svartiderne (ikke hastigheden, for hvis du komprimerer svaret og gør det lille, ville det ikke være et stort problem).

Ohh og jeg glemte næsten at nævne, at uploadbåndbredden normalt er mindre end downloadet på 3G-netværk, så husk det også.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?