State Bank of India Online klage | SBI Online klageregistrering | SBI klageformular

Så jeg får hundredvis af hits (pr. Måned) på tværs af flere separate domæner, der alle stammer fra en by med 100% afvisningsprocent og 0:00 tid brugt på webstedet. Jeg ved, at hundreder af klik om måneden ikke er så meget; er det bare en webcrawler, som Google Analytics ikke identificerer?

  • Det er muligt, ser du en stigning i sidevisninger uden en tilsvarende stigning i det unikke antal besøg? Har du nogen sikkerhedsscanning eller overvågningstider, der kører på webstedet?
  • 2 Er denne PPC-trafik? For hvis det ikke er tilfældet, kan jeg ikke se meget mening i klikbedrageri.
  • Enig med @ Lèsemajesté. Det er sandsynligvis bare en bot, der løber gennem dine sider. Bots, der udfører javascript, er ikke særlig almindelige, men de findes
  • Hvor ser du dette? Det faktum, at du siger kliksvindel indikerer AdWords (eller en eller anden form for betaling for markedsføring), men hvis ikke (som pr. Lese Majeste), er det ikke kliksvindel. Når du siger, at du får hits fra flere domæner, mener du da domæner, du ejer? Kan det være et DoS-angreb?

Jeg har en tendens til at sidde med de tidligere respondenter, men afvisningshastighed og tid på stedet påvirker organiske lister, så afhængigt af din hosting kan du muligvis blokere for IP, hvis du er særlig bekymret for det.

Når det er sagt, har lidt tid og visdom (som på mindre end 2 år ... bedøm ikke) hjulpet mig med at indse, at kortsigtede udsving - det være sig crawl / brugere / konkurrenter (forsøger at spille systemet) osv. - er i de fleste tilfælde ubetydelige i det store billede. Jeg nægter næsten at se på rapporter som "de sidste 7 dage" længere på grund af deres evne til at fremkalde stress og være vildledende.

Kunne være. Jeg har et websted, der kører tilknyttede annoncer. Vi viser disse annoncer via Google DFP, så for nybegyndere svindlere kan annoncerne let forveksles med CPC-annoncer på grund af deres dobbelt-klik-klik-URL.

Nogle af disse tilknyttede annoncer har CTR'er godt over 90%!

Jeg kan kun antage, at nogen et sted slår væk på disse annoncer i håb om at koste en konkurrent penge. (Hvilket selvfølgelig ikke virker, fordi annoncerne ikke er CPC)

Hvis det faktisk var CPC-annoncer, ville det naturligvis være en meget dyr og meget uproduktiv kampagne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger